Drømmemanden

Censur 7
10. Feb 2022
105 min
Camera Film
Ich bin dein Mensch
Billede
(© Camera Film)
Billede
(© Camera Film)
5.5 / 6
Brugere (2)
4.5 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Den tyske film 'Drømmemanden' er en romantisk komedie, der udforsker, hvorvidt det er muligt at skabe den perfekte partner. 

I filmen følger vi kvinden Alma, der bor i Berlin, hvor hun arbejder og forsker på det historiske Pergamonmuseum. I privaten kæmper Alma dog med ensomhed - ikke at hun vil indrømme det over for nogen.

Da en kollega spørger Alma, om hun vil tilbringe tre uger med en nyudviklet kærligheds-humanoid - en robot skabt som menneske - med henblik på at teste, om robotten er etisk forsvarlig, takker hun modvilligt ja.

Herefter flytter robotten Tom ind. Tom er bygget fuldstændigt efter Almas behov, og hans algoritme er designet til at få hende til at forelske sig i ham. Alma er dog enormt skeptisk og behandler konsekvent Tom, som var han blot en ny køkkenmaskine.

Men kan Alma blive ved med at holde den kølige distance til Tom, mens hans algoritme og deres forhold udvikler sig?

'Drømmemanden' er instrueret af Maria Schrader, der tidligere har instrueret Netflix-serien Unorthodox. I rollen som Tom ses den engelske skuespiller Dan Stevens, som bl.a. har spillet Udyret i genindspilningen af Disney-filmen Skønheden og Udyret fra 2017. (Copyright: kino.dk)

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

5,5

2 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: