Don't Worry Darling

Censur 15
22. Sep 2022
123 min
Warner Bros.
Don't Worry Darling
Billede
(© Warner Bros.)
Don't Worry Darling plakat
(© Warner Bros.)
5.0 / 6
Brugere (3)
3.7 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

I krimidramaet 'Don't Worry Darling' spiller Florence Pugh og Harry Styles rollerne som Alice og Jack, der er heldige at bo i det idealiserede samfund "Victory".

I "Victory" bliver samfundsoptimisme opildnet af den administrerende direktør, Frank, som er virksomhedens visionære og motiverende livscoach, der også forankrer alle aspekter af dagligdagen i den tætte ørkenutopi.

Mens mændene bruger hver dag inde i Victory Projects hovedkvarter, hvor de arbejder på "udviklingen af ​​progressive materialer", kan deres koner - heriblandt Franks elegante partner, Shelley – bruge deres tid på at nyde skønheden, luksusen og udskejelserne i deres samfund. 

Men da der begynder at opstå sprækker i deres idylliske liv, som afslører glimt af noget dystert under den attraktive facade, kan Alice ikke lade være med at stille spørgsmålstegn ved, hvad de helt præcist laver i Victory, og hvorfor. Hvor meget er Alice villig til at tabe for at afsløre, hvad der virkelig foregår i deres paradis?

'Don't Worry Darling' er instrueret af Olivia Wilde, der fik sin instruktørdebut med komedien Booksmart, og er en psykologisk thriller, som tager uventede drejninger.

Brugernes anmeldelser

5,0

3 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: