Der var engang en dreng

13. Oct 2006
92 min
Filmcompagniet
Der var engang en dreng
Billede
(© Filmcompagniet)
Billede
(© Filmcompagniet)
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

Kalle hedder egentlig Karl – men de kalder ham Kalle. Han bor sammen med sin far Palle og sin mor Trille på den farvestrålende vej Primulavænget, hvor fuglene har det med at synge lidt højere, og blomsterne er lidt flere end på andre villaveje.

Kalles bedste ven hedder Smartyboy, og han ved alt. Og selvom der er smukt på Primulavænget, er det som om der mangler et eller andet, så de kan kalde sig en rigtig familie. Hvad dét er, finder familien ud af den dag, de får en lillesøster - Lille.

Hun er helt almindelig – lige bortset fra, at hun har vinger – eller: hudlapper, hudlapper, hudlapper – som Karin fra Kommunen og Fødselslægen kalder dem. Og sådan nogle kan man ikke gå rundt med. Men Kalle ved bedre. Han har nemlig set Lille flyve.

Det er der dog ikke nogen, som tror på, og en dag tager mor og far modstræbende af sted til de dygtige folk på Plastic Palace for at få Lille opereret, så hun kan blive en helt almindelig pige.

Men Kalle er fast besluttet på at redde hende, men turen er fyldt med de mest håbløse forhindringer og fantastiske møder... For slet ikke at tale om sangene, som Wikke & Rasmussen har skrevet sammen med Poul Halberg, Stig Kreutzfeldt og Bosssy Bo.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: