Den sorte drøm

53 min
Den sorte drøm
Kino.dk
(© Kino.dk)
Billede
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

Dansk stumfilms to verdensstjerner, Asta Nielsen og Valdemar Psilander, spillede over for hinanden i 'Den sorte drøm' - et højspændt trekantsdrama med de faste ingredienser: lidenskabelig kærlighed, jalousi og hævn.

Persongalleriet er en eksotisk cirkusprinsesse, en ung greve med smukke træk og en kynisk forretningsmand, der er vant til at få dét, han vil have.

Stella forelsker sig i greven, men den forsmåede bejler, juveler Hirsch, giver ikke op. Han forsøger først at købe hende med smykker og gaver. Da det ikke giver pote, tiltvinger han sig et kys på den mest brutale vis.

For at redde sin elskede fra denne ydmygelse, griber greven ind, hvilket resulterer i en duel mellem de to rivaler. Ikke på pistoler, men på kortspil! 

Efter Asta Nielsens debut i ’Afgrunden’ (1910) stod filmproducenterne i kø for at hyre hende. Fotorama i Aarhus kom (til stor ærgrelse for Nordisk Film i København) først og fik sat et stærkt hold til ’Den sorte Drøm’ med de to kommende verdensstjerner Nielsen og Psilander.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: