De satans chefer 2

Censur 7
25. Dec 2014
108 min
Warner Bros.
Horrible Bosses 2
Billede
(© Warner Bros.)
Billede
(© Warner Bros.)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.7 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

Komedien ’De satans chefer 2’ genforener gutterne Nick, Dale og Kurt, der for nogle år siden forsøgte at slippe ud af kløerne på hver deres sindsforstyrrede chef.

For at undgå at ende under endnu en miserabel overordnet har trekløveret oprettet et firma sammen. Desværre når de nye virksomhedsejere nærmest ikke at komme ud af starthullerne, før de ender i dyb gæld til en smart investor. I et af utallige svage øjeblikke beslutter vennerne sig for at kidnappe deres nye bekendtskabs voksne søn og kræve løsepenge.

De satans chefer indspillede over 200 mio. dollars på verdensplan i løbet af 2011, og det skyldes nok kombinationen af grovkornet humor og en imponerende rolleliste. Det var nemlig sjovt at se Colin Farrell, Kevin Spacey og Jennifer Aniston gakke ud som græseoverskridende bosser.

'De satans chefer 2' har valgt en anderledes tilgang, hvor hovedpersonerne Jason Bateman, Charlie Day og Jason Sudeikis er deres egne chefer, men selv bliver snydt af det nyeste rollelistemedlem, Christoph Waltz, som den uærlige investor. Chris Pine (James T. Kirk i de nye Star Trek-film) har også tilsluttet sig komedien. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: