Cookie- og Privatlivspolitik

Du kan vente dig

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
24.05.2012
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
What to Expect When You're Expecting
|

I filmen 'Du kan vente dig' møder vi fem par, der alle venter barn, og som alle møder forskellige udfordringer i deres hverdag, der ændres til det ugenkendelige, alt imens de venter på deres nye familiemedlem.

Dagene byder både på glæder og overraskelser undervejs, og hvor meget kan man beholde af sit gamle liv, efter man er blevet forældre? Parrene må indse at ikke alting bliver som ventet - både på godt og ondt, og uanset hvor forberedt man er.

'Du kan vente dig' er baseret på den populære graviditetsguide 'What to Expect When You're Expecting' skrevet af Heidi Murkoff og Sharon Mazel. På rollelisten er bl.a. stjerner som Cameron Diaz, Anna Kendrick (Twilight-filmene, Up in the Air, 50/50) og Jennifer Lopez.

'Du kan vente dig' er instrueret af Kirk Jones (Nanny Mcphee). 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (144 votes)
3.9
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Fyldt med karakterer, der er for endimensionelle til at være troværdige og en historie, der er for fragmenteret til at engagere. Hvor havde det været befriende at få lov at gå lidt i dybden og faktisk føle noget. Andet end den snigende kedsomhed, der sætter ind allerede efter den første halve time." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... aldeles ulidelig. Klichéerne står i kø for at skvatte uskønt over hinanden..." (Steffen Jungersen)

 • Børsen

  "... for pæn, poleret og usammenhængende." (Morten Dürr)

 • Ekstra Bladet

  "Magen til blævrende bavl skal man lede længe efter... nærmest en hån mod alle homo sapiens, der ønsker at formere sig." (Peter Albrechtsen)

 • Jyllands-Posten

  "... kliché efter kliché... Instruktøren burde have snuppet en fortrydelsespille, så var vi i hvert fald blevet skånet." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... helt efter bogen, forstået på den måde, at den på typisk Hollywoodfacon leverer feel good-opmuntring til alle, der overvejer at få børn. Men ... filmen byder ikke på nogen overraskelser." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

at så mange lovende film ikke blev vist i biffen, men det gjorde denne.........

FilmFaxuser/1051580

Til trods for den hysterisk morsomme trailer, der byder på jokes med komisk timing, og talrige smilegivende replikker, så er filmen det modsatte, hvilket vil sige at filmen er en uforkuseret såkaldt: "Komediefilm", uden liv i, der heller ikke er særligt original. Det er hvad man skal regne og vente med at støde på, i denne ufatteligt klichefyldte, langsommelige, usjove, og bare dårlige film af Kirk Jones. Mandens nye film 'Du Kan Vente Dig', der handler om en af de vigtigste ting i livet og som samtidigt skulle vise det med søde jokes, er en forfejlet og usammenhængende genresammenblanding, der istedet for at hylde gaven, bare ødelægger, nedgøre og fornærmer den. Har du lige set traileren, og venter en film der gerne skulle være enormt sjov og original, så tro om igen, for der er ca. 95% chance for at du vil blive skuffet.
Det er dog kun lige inden den endelige slutning på filmen, hvor den faktisk levere noget der ikke gøre filmen til en decideret skuffelse, men det er alligevel ikke nok til at redde den, fra at være et flop i 2012. Dog må jeg lige sige at skuespillet var ganske fint og troværdigt, fordi de mesterlige skuespillere får liv i deres karakterer, men desværre ikke i filmen.
'Du kan vente dig' kan IKKE anbefales. Den er en af den slags film, der ikke burde køre i biffen, men bare skulle overføres direkte på DVD, så man vil kunne brænde den når man har fået set den. Én ussel stjerne, herfra!

- Skrevet af: Sebastian

Nadineuser/13852

Den var... Okay... sidder og tænker jeg faktisk ikke kan skrive denne anmeldelse, for jeg kan faktisk ikke rigtigt huske filmen for andet end den var sød, følelse bevægende, og påvirkede min skrukhed.

Den gav dog et indblik i de forskellige måder man kan få det på under en graviditet, og at kvinder er meget forskellige. Samt det at forholdet ændre sig og mænd håndtere det at blive fra på forskellige måder. Synes den var som sagt sød men også morsom til tider. Men ville ikke var en film jeg vil se igen. Var ikke fordi jeg kedet mig men den var bare ikke lige det.

Allan

Nu kan det godt være at mange tænker..5 stjerner!... hva fanden. Men nu kan jeg jo godt sige det som det er... jeg synes sgu den var rigtig sjov og jeg som på det tidfspunkt, selv ventet en lille pige, kunne kun siddet og nikke genkendende til mange af tingene og at min gravide kæreste også sad og sagde "ja,... det er rigtig" til mange af tingene gjorder det heller ikke mindre sjov.
Nej det er ikke en Oscar film, men den er underholdene og når jeg nu har den lille "hellraiser" kan jeg nu endnu mere nikke ja til meget af det.

Varm film om at blive mor og far, dejligt let og der er også lidt alvor, men bestemt en film der er rar... hvis du ikke har børn eller skal have børn, kan de godt være du synes den er noget vrøvl, men jeg kunne kun sidde med et smil under hele filmen.
God hygge :-)

Lisette Melgaard

Filmen var underholdende, men der sker ikke noget nyt. Da jeg havde set filmen havde jeg lidt en tom fornemmelse.

Kimuser/264153

Det var en rigtig dejlig film, som helt sikkert skal købes på blu ray - varm og go.

camilla marie

Den lyder til at være meget sjov, men det var ikke den følelse man har når filmen er set. Den har få sjove momenter, men det er set før. Der sker ikke noget nyt, noget spændende eller noget der kan bruges. som en anden siger, set og glemt. Jeg skal i hvertfald ikke se den igen, det er bare spild af tid.

Maria Lykke

Selvom jeg ikke selv har fået børn eller venter mig, synes jeg at filmen var skøn. Filmen var alsidig og gav et godt indblik i de mange former for familie, man kan skifte.

camilla

sjov og god film
kan anbefales da den er underholdnene og man får et grin under filmen

Vibeke

Jeg har lige set filmen i går og den fangede mig fra starten.
Man følger forskellige par i deres graviditet og parforhold, både i gode og dårlige tider og for første gang i en film, er jeg kommet godt ind på faderens synsvinkel, hvilket ikke er totalt mislykket.
Hele vejen igennem er der humor, kærlighed, sorg og mange andre ting mange par sikkert har eller vil komme igennem.
Det er slet ikke som andre graviditeter eller fødsler på film, det føles mere virkeligt og jeg tror der er flere der kan relatere til den her film end til så mange andre film.
Efter at have set den, ser jeg selv frem til, at det en dag bliver min egen tur, selvom det før ikke var noget jeg ville drømme om at gå ind til.
Filmen kan klart anbefales! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.