Cookie- og Privatlivspolitik

Du kan vente dig

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
24.05.2012
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
What to Expect When You're Expecting
|

I filmen 'Du kan vente dig' møder vi fem par, der alle venter barn, og som alle møder forskellige udfordringer i deres hverdag, der ændres til det ugenkendelige, alt imens de venter på deres nye familiemedlem.

Dagene byder både på glæder og overraskelser undervejs, og hvor meget kan man beholde af sit gamle liv, efter man er blevet forældre? Parrene må indse at ikke alting bliver som ventet - både på godt og ondt, og uanset hvor forberedt man er.

'Du kan vente dig' er baseret på den populære graviditetsguide 'What to Expect When You're Expecting' skrevet af Heidi Murkoff og Sharon Mazel. På rollelisten er bl.a. stjerner som Cameron Diaz, Anna Kendrick (Twilight-filmene, Up in the Air, 50/50) og Jennifer Lopez.

'Du kan vente dig' er instrueret af Kirk Jones (Nanny Mcphee). 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (144 votes)
3.9
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Fyldt med karakterer, der er for endimensionelle til at være troværdige og en historie, der er for fragmenteret til at engagere. Hvor havde det været befriende at få lov at gå lidt i dybden og faktisk føle noget. Andet end den snigende kedsomhed, der sætter ind allerede efter den første halve time." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... aldeles ulidelig. Klichéerne står i kø for at skvatte uskønt over hinanden..." (Steffen Jungersen)

 • Børsen

  "... for pæn, poleret og usammenhængende." (Morten Dürr)

 • Ekstra Bladet

  "Magen til blævrende bavl skal man lede længe efter... nærmest en hån mod alle homo sapiens, der ønsker at formere sig." (Peter Albrechtsen)

 • Jyllands-Posten

  "... kliché efter kliché... Instruktøren burde have snuppet en fortrydelsespille, så var vi i hvert fald blevet skånet." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... helt efter bogen, forstået på den måde, at den på typisk Hollywoodfacon leverer feel good-opmuntring til alle, der overvejer at få børn. Men ... filmen byder ikke på nogen overraskelser." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

at så mange lovende film ikke blev vist i biffen, men det gjorde denne.........

Nadineuser/13852

Den var... Okay... sidder og tænker jeg faktisk ikke kan skrive denne anmeldelse, for jeg kan faktisk ikke rigtigt huske filmen for andet end den var sød, følelse bevægende, og påvirkede min skrukhed.

Den gav dog et indblik i de forskellige måder man kan få det på under en graviditet, og at kvinder er meget forskellige. Samt det at forholdet ændre sig og mænd håndtere det at blive fra på forskellige måder. Synes den var som sagt sød men også morsom til tider. Men ville ikke var en film jeg vil se igen. Var ikke fordi jeg kedet mig men den var bare ikke lige det.

Allan

Nu kan det godt være at mange tænker..5 stjerner!... hva fanden. Men nu kan jeg jo godt sige det som det er... jeg synes sgu den var rigtig sjov og jeg som på det tidfspunkt, selv ventet en lille pige, kunne kun siddet og nikke genkendende til mange af tingene og at min gravide kæreste også sad og sagde "ja,... det er rigtig" til mange af tingene gjorder det heller ikke mindre sjov.
Nej det er ikke en Oscar film, men den er underholdene og når jeg nu har den lille "hellraiser" kan jeg nu endnu mere nikke ja til meget af det.

Varm film om at blive mor og far, dejligt let og der er også lidt alvor, men bestemt en film der er rar... hvis du ikke har børn eller skal have børn, kan de godt være du synes den er noget vrøvl, men jeg kunne kun sidde med et smil under hele filmen.
God hygge :-)

Lisette Melgaard

Filmen var underholdende, men der sker ikke noget nyt. Da jeg havde set filmen havde jeg lidt en tom fornemmelse.

Kimuser/264153

Det var en rigtig dejlig film, som helt sikkert skal købes på blu ray - varm og go.

Maria Lykke

Selvom jeg ikke selv har fået børn eller venter mig, synes jeg at filmen var skøn. Filmen var alsidig og gav et godt indblik i de mange former for familie, man kan skifte.

Vibeke

Jeg har lige set filmen i går og den fangede mig fra starten.
Man følger forskellige par i deres graviditet og parforhold, både i gode og dårlige tider og for første gang i en film, er jeg kommet godt ind på faderens synsvinkel, hvilket ikke er totalt mislykket.
Hele vejen igennem er der humor, kærlighed, sorg og mange andre ting mange par sikkert har eller vil komme igennem.
Det er slet ikke som andre graviditeter eller fødsler på film, det føles mere virkeligt og jeg tror der er flere der kan relatere til den her film end til så mange andre film.
Efter at have set den, ser jeg selv frem til, at det en dag bliver min egen tur, selvom det før ikke var noget jeg ville drømme om at gå ind til.
Filmen kan klart anbefales! :)

Flemming Holmuser/240418

Overfladisk. Forudsigelig. Klichefyldt.

Denne film ved ikke rigtig om den skal være en komedie, en alvorlig film eller noget helt tredie, så den prøver på det hele på een gang, og det lykkes ikke rigtig noget af det.

Bevares - der er da tidspunkter i filmen, hvor man trækker på smilebåndet, eller føler medlidenhed med karaktererne, men de er få og små. Personerne er stereotype - til tider næsten karikerede - og deres opførsel og dialog er en gang imellem så urealistisk, at filmen de steder virker direkte dum.

Dette er formodentlig Hollywoods bud på en feel-good "chick-flick", og mange piger vil sikkert føle sig rigtig godt underholdt - og fred være med det. Jeg vurderer dog at det nok er den yngre del af segmentet, der vil synes bedst om filmen :-)

Piger - LAD VÆRE med at slæbe kæresten/manden med ind og se den. Det vil være synd for ham. Se den hellere sammen med veninderne.

Nathalia

Men kommer nok til at vente til den kommer på DVD :)

Louise

Det var en supersød film. Meget godt lavet med graviditet og det at få børn set fra en masse sider. Og jeg kunne RIGTIG godt lide det med herre-logen. Dejligt for en gangs skyld at se tingene fra mændenes side. Jeg mener det er jo ikke kune kvinderne der får børn, så det var sjovt at se et eksempel på hvordan mændene lidt holdt sammen imod de skøre kvindfolk. Ja eller forsøgte ihvertfald.

Ret fedt med Chris Rocks karakters "oversættelse" af hvad konerne i virkeligheden mener med det de siger eller gør. Der var jeg færdig af grin.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.