Cookie- og Privatlivspolitik

Du er den

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og humoristisk grundstemning. Den indeholder flere scener med hektiske forfølgelser og voldelig falde-på-halen-humor, hvor personer slår sig. I forskellige scener får personer stole i hovedet, falder til jorden fra flere meters højde, ryger gennem ruder og indgår i slagsmål. Da ingen kommer alvorligt til skade og de voldsomme scener konsekvent indgår i en humoristisk sammenhæng, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
28.06.2018
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
TAG
|
Versioner: se alle
2D, 4DX 2D, 2D Sidste Ch, Babybio
|

Komediefilmen 'Du er den' (Tag) følger en gruppe tidligere klassekammerater, der over de seneste 30 år har leget tagfat i én hel måned hvert år - og over tid taget mere og mere ekstreme metoder i brug.

I år er dog et ganske særligt år. Den smarte Jerry skal nemlig giftes, og det er en oplagt mulighed for vennerne til at fange ham for første gang nogensinde. De fire venner, inklusiv den enes kone og en journalist, lægger derfor den perfekte plan til at få Jerry ned med nakken, men det er alligevel ikke så nemt, som de håbede.

'Du er den' er baseret på en virkelig historie om en vennegruppe, der tog tagfat-legen til det ekstreme og rejste rundt i USA for at fange hinanden. Netop vennegruppen og deres indbyrdes dynamikker har vi set som udgangspunkt for mange populære film de senere år, fx Tømmermænd i Vegas, De Satans Chefer og ikke mindst den danske Klassefesten.

Under filmen brækkede en af hovedrollerne, Jeremy Renner, begge sine arme i et stunt, men forsatte alligevel optagelserne - helt i filmens ånd, der netop tager tematikker som sammenhold og venskab op. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (63 votes)
4
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Ed Helms er filmens humoristiske drivkraft, og med ham i front bliver det ikke bare morsomt, men også ofte let rørende, fordi hans nørdede ydre giver ham plads til at udstråle en skrøbelighed ..." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Det er [...] ikke særligt sjovt at se mænd insistere på, at børnehumor stadig holder." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Points for en ny historie, som ikke er set før - samt flere sjove scener. Dog er handlingen så utroværdig at den kun fortjener fire små stjerner.

S. Rico

Filmen så sjov ud i traileren, og idéen (hentet fra det virklige liv) er da også udmærket. En flok halvgamle drengerøve holder sig unge i krop og sind ved at lege tag-fat én gang om året i maj måned. Vel og mærke alle 24 timer i døgnet alle dage i måneden. Og intet er helligt. 3½ stjerner.

Dette burde kunne udmønte sig i timevis af grænseoverskridende og lårklaskende scener. Især med så gode komiske talenter som Ed Helms og Jon Hamm. Løjerne bliver dog forbavsende hurtigt ensformige at se på, og jeg sad faktisk og kedede mig lidt den sidste del af filmen.

Jette

Det er en rigtig god film, handlingen var nem at forstå. Den er os meget sjov, da det er en leg de har som tema i filmen

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.