Cookie- og Privatlivspolitik

Droppet af Sarah Marshall

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
04.07.2008
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Forgetting Sarah Marshall
|

Judd Apatow (Knocked Up) har produceret og Jason Segal har både hovedrollen og skrevet manuskriptet til 'Droppet af Sarah Marshall' - en komedie om ulykkelig kærlighed og knuste hjerter.

Segal spiller Peter Bretter, en ung fyr som desperat forsøger at kommer sig over bruddet med kæresten Sarah, der desværre er så uheldig at løbe ind i hende og hendes nye kæreste på en ferie.

I 'Droppet af Sarah Marshall' ses også Bill Hader og Jonah Hill fra 'Superbad'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (526 votes)
4.3
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  ... filmen er egentlig sjovest og sødest, når den ikke anstrenger sig for morskaben. (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  Varm, skæv og sjov (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  Judd Apatow viser sig endnu engang som frelseren af den romantiske komedie (Niels Lind Larsen) ()

 • Jyllands-Posten

  ... skal man nyde en sommerkomedie i biografens kølige mørke, er 'Droppet af Sarah Marshall' det bedste bud på underholdning. (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  Uforudsigelig og egentlig temmelig morsom sommerfilm om forviklinger og ulykkelig kærlighed på Hawaii (Bettina Heltberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Lidt for lang, og lidt for meget fokus på det irriterende par spillet af Kristen Bell og Russell Brand. Men ellers en udmærket rom-com. Filmen fungerer bedst i den første halvdel, hvor Peter (Jason Segel) går rundt som en lille såret hundehvalp med knust hjerte. Samspillet og kemien mellem ham og Mila Kunis' karakter er rigtig godt og sød.

Filmen er spækket med sjove scener og underfundige bikarakterer på Hawaii resortet. Det er dog ikke lutter sjov og ballade. Der er overaskende meget alvor i filmen også. 3½ stjerner.

Nikolaj

Der er en del humoristiske momenter i filmen, dog bliver det lidt for langt ude ind i mellem, så den får ikke lige den femte stjerne.

Wayne

Jason Segel gør det godt som den forsmåede og kejtede mand, som bliver fange i sit livs værste mareridt. Fin humor - jeg så den på pc i et fly, og de mange senge scener kostede nogle undrende blikke fra medpassagererne.

Jeff

Barely any laughs.

Mario

fed film underholdne og sjov.. :D 6 stjerner til denne vidunderlige film!

Nataschauser/650502

Den er bare god.

Den skal ses igen. :)

5 stjerner: * * * * *

Sofia

Kom bare ud med sådan en god følelse. Der sker så mange sjove ting. Jeg grindede rigtig meget :D Kan virkelig anbefaldes.

Miss-94user/400707

Den er meget mærkelig, men rigtig sjov. Jeg blev ikke skuffet af den :b

Youtar

Det er ingen joke! Filmen er hylende morsom! sej sej hovedperson, de mest mystiske og mest humoristiske sange of the century!!
Jeg så den 2 gange i biffen, og så den gerne igen.
Kanon sjov, virkelig - se den! ;p

Lotteuser/517326

Jeg havde det sjovt mens jeg så filmen, så fin underholdning. Man skal bare gøre sig klart, at det er en alm. amerikansk komedie og ikke den nye Oscarvinder, man skal se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.