Cookie- og Privatlivspolitik

Droppet af Sarah Marshall

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
04.07.2008
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Forgetting Sarah Marshall
|

Judd Apatow (Knocked Up) har produceret og Jason Segal har både hovedrollen og skrevet manuskriptet til 'Droppet af Sarah Marshall' - en komedie om ulykkelig kærlighed og knuste hjerter.

Segal spiller Peter Bretter, en ung fyr som desperat forsøger at kommer sig over bruddet med kæresten Sarah, der desværre er så uheldig at løbe ind i hende og hendes nye kæreste på en ferie.

I 'Droppet af Sarah Marshall' ses også Bill Hader og Jonah Hill fra 'Superbad'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (526 votes)
4.3
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  ... filmen er egentlig sjovest og sødest, når den ikke anstrenger sig for morskaben. (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  Varm, skæv og sjov (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  Judd Apatow viser sig endnu engang som frelseren af den romantiske komedie (Niels Lind Larsen) ()

 • Jyllands-Posten

  ... skal man nyde en sommerkomedie i biografens kølige mørke, er 'Droppet af Sarah Marshall' det bedste bud på underholdning. (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  Uforudsigelig og egentlig temmelig morsom sommerfilm om forviklinger og ulykkelig kærlighed på Hawaii (Bettina Heltberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Lidt for lang, og lidt for meget fokus på det irriterende par spillet af Kristen Bell og Russell Brand. Men ellers en udmærket rom-com. Filmen fungerer bedst i den første halvdel, hvor Peter (Jason Segel) går rundt som en lille såret hundehvalp med knust hjerte. Samspillet og kemien mellem ham og Mila Kunis' karakter er rigtig godt og sød.

Filmen er spækket med sjove scener og underfundige bikarakterer på Hawaii resortet. Det er dog ikke lutter sjov og ballade. Der er overaskende meget alvor i filmen også. 3½ stjerner.

Nikolaj

Der er en del humoristiske momenter i filmen, dog bliver det lidt for langt ude ind i mellem, så den får ikke lige den femte stjerne.

Wayne

Jason Segel gør det godt som den forsmåede og kejtede mand, som bliver fange i sit livs værste mareridt. Fin humor - jeg så den på pc i et fly, og de mange senge scener kostede nogle undrende blikke fra medpassagererne.

Jeff

Barely any laughs.

Youtar

Det er ingen joke! Filmen er hylende morsom! sej sej hovedperson, de mest mystiske og mest humoristiske sange of the century!!
Jeg så den 2 gange i biffen, og så den gerne igen.
Kanon sjov, virkelig - se den! ;p

Lotteuser/517326

Jeg havde det sjovt mens jeg så filmen, så fin underholdning. Man skal bare gøre sig klart, at det er en alm. amerikansk komedie og ikke den nye Oscarvinder, man skal se.

Miauser/11112

Så den med en ekskæreste.
Den var virkelig sjov, især i starten når han bliver droppet :D
ej man, jeg syns den er god, skal helt klart ses igen.
Har også set "Knocked up" . Ham der laver filmen kan edermanme lave gode komedier ;)

Anonymuser/0

Jeg havde faktisk ikke forvente at filmen var god. Er stor fan af den engelske komiker Russell Brand, som spiller Aldus Snow, og det var derfor jeg tog ind og så den. Rimelig sjov, men også super plattet med mange billige grin. Kunne bedre lide de sublime grin som Russell Brand leverer, da han bl.a. sammenligner filmens kvindelige hovedrolle med Hitler. Også meget sjovt at se, at hans rolle i filmen 100 % afspejler den person han er i virkeligheden.

Per Bialaskauser/693709

Så fik jeg set filmen som jeg egentlig havde forventet noget mere af, men som når man forlader biografen føler er lidt skuffende. I hvert fald hvis man gik ind med en forventning om at se en komedie.

Filmen er i bund og grund en traditionel kærlighedsfilm, omend ikke på nogen måde en overvældende god en af slagsen. Desværre er der til tider ret langt mellem komedien, så den kan godt føles lidt tungt en gang imellem.

Jeg havde lidt fornemmelsen at der på et tidspunkt havde været lagt op til mere komedie, men måske havde de skåret det væk. Jonah Hill's første scene lagde op til at han skulle være en karakter der kunne have givet noget mere humor til filmen, men så var det ligesom det faldt til jorden igen og gennem resten af filmen er han desværre mest bare en totalt meningsløs birolle.

Alt ialt vil jeg råde folk til at de ikke skal gå ind og forvente at se en rigtig sjov komedie, men derimod en romantisk film med nogle enkelte komiske lyspunkter. Hvis det er det man vil se, så er filmen da klart værd at se, men som komedie er den ret kedelig og træg.

Katrine

Jeg havde forventet mere, men den var da meget sjov.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.