Cookie- og Privatlivspolitik

Driving Miss Daisy + Angela Lansbury Q&A (u. undertekster)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

'Driving Miss Daisy' er en opsætning fra Comedy Theatre i Melbourne Australien med Angela Lansbury, og James Earl Jones flankeret af Boyd Gaines.

Det er historien om det livslange venskab mellem en stædig jødisk kvinde og hendes godmodige afrikanske chauffør. En universel historie om stolthed, tidernes forandring og styrken ved venskab.

I pausen byder vi på et glas nytårsbobler.

Efter stykket vil der være et 45 minutters interview med Angela Lansbury, hvor hun fortæller om både arbejdet med denne rolle som Daisy Wertham samt hendes lange og utrolige karriere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
5
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Heidi

Jeg er så glad for, at jeg kom ind og se denne teateropsætning i CinemaxX, for det var ren tour de force ud i skuespilskunsten, frem ført af de to aldrende mastodonter; Angela Lansbury og James Earl Jones.

Stykket er optaget i 2013 og vi taler om Lansbury på da 87 og Earl Jones på 82. De kan deres kram og de kan det stadig væk. De spiller røven ud af bukserne begge to og det er en fryd at se på!

Hele stykket bæres af de to sammen med Boyd Gaines, der spiller Miss Daisys søn og det holder hele vejen igennem!

Q&A bagefter fra BFI London var super super interessant.

I det hele taget en fantastisk oplevelse, som jeg undrer mig dybt og inderligt over ikke flere var inde at se. Folk ved simpelthen ikke hvad de går glip af!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.