Cookie- og Privatlivspolitik

Driven (2001)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
13.07.2001
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Driven
|

Filmen 'Driven' er en motorsports film fyldt med høj oktans action.

Jimmy Bly er en ung talentfuld racerkører, der midt i sæsonen er ved at give efter for det kolossale pres, der hviler på hans skuldre.

Den ældre og meget erfarne Joe Tanto, spillet af Sylvester Stallone med et modent blik, der klæder ham, kaldes til for at hjælpe den unge komet igennem resten af sæsonen med klap på skulderen og kyndig vejledning.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
2.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Hvis man følger med i motorsport kan man se hvor latterlig en film Driven er! Jeg er stor fan af racing og bliver derfor ekstra provokeret af filmen

Filmen er så voldsomt amerikaniseret og urealistisk, at det ikke er til at holde ud!

Vi har debutanten, der skal op mod den "onde" forsvarende verdensmester, men han har brug for hjælp fra den gamle erfarne racerkører for at have en chance for mesterskabet. Det er jo latterligt!!! Stallones rolle som den erfarne og vise racerkører passer ham slet ikke!

Man ser i filmen et tidspunkt hvor et par af kørene efter et skænderi sætter sig i nogle udstllingsracere og kører igennem storbyen! Det er der først og fremmest ingen der ville gøre og det er ikke muligt bare at sætte sig ned i en racerbil og starte den uden hjælp fra nogle mekaniske redskaber! Den scene er en af mine absolutte hadescener!

De to stjerner jeg giver er udelukkende for de små referencer til virkelighedens Formel1 og ChampCar, samt brugen af ægte racerkører i nogle af scenerne, hvilket giver en god effekt.

Frank

Dårlig

Wayne

men det stenansigt kan jo ikke vise ret mange følelser. Lidt spænding og lidt action - men man fanges ikke for alvor.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.