Cookie- og Privatlivspolitik

Drinking Buddies

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Drinking Buddies
|

Drama-komedien 'Drinking Buddies' følger de to bryggeri-medarbejdere Kate og Luke, der flirter løs på arbejdspladsen.

Begge er i et forhold, så da de respektive partnere møder kærestens kollega, begynder situationen at blive kompliceres... for hvad er det egentlig, Kate og Luke føler for hinanden?

Hovedrollerne spilles af Olivia Wilde (Tron) og Jake Johnson (21 Jump Street), mens kæresterne spilles af Anna Kendrick (Up in the Air) og Ron Livingston (Nattens dæmoner).

'Drinking Buddies' er ikke planlagt til dansk premiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frederik

Super god film, der er fantastisk skruet sammen. Jeg forestiller mig, at der har været en del improvisation undervejs, for skuespillet kommer så naturligt.

Man får helt lyst til en drink.

S. Rico

Når en film hedder Drinking Buddies og er anført som en komedie, så er det ret nærliggende at forvente en sjov drengerøvs film. Men man skal bestemt ikke forvente lårklaskende humor i Drinking Buddies, da den mest af alt føles som et romantisk drama.

Kvaliteten ved filmen ligger primært i det eminente skuespil. Især er Olivia Wilde helt fantastisk som drengepigen Kate, der drikker bajere og flirter med gutterne fra bryggeriet. Filmen starter lidt kedelig, men stille og roligt bliver man mere og mere engageret i karaktererne. Så selv om der ikke rigtig sker noget, så gør det ikke noget. Bare nyd det super autentiske skuespil og den skarpe dialog.

Ulrik

God film med gode tilpas underspillede skuespillere. Dejlig at se på og dejlig flydende effekt. God (drama) historie og en medforståelse hos alle karaktererne fra publikums side. Nok ikke den film jeg vil huske bedst når jeg tænker på en god film, derfor ikke en 6'stjernet oplevelse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.