Cookie- og Privatlivspolitik

Drag Me to Hell

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
19.06.2009
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Drag Me to Hell
|
I 'Drag Me to Hell' er Christine Brown (Alison Lohman) en ambisiøs bankrådgiver med en charmerende kæreste, professoren Clay Dalton (Justin Long).

Livet er skønt indtil den mystiske Fru Ganush (Lorna Raver) en dag kommer ind i banken, for at bede om udsættelse på sit huslån.

Skal Christine følge sine instinkter og giv den gamle dame en hjælpende hånd? Eller bør hun nægte damen udsættelse og derved imponere sin chef og få et forspring på en mulig forfremmelse?

Christine vælger skæbnesvangert det sidste alternativ og gør Fru Ganush til skamme og fratager hende hendes hjem. Som hævn kaster den gamle dame, den mytiske dæmon Lamias kraftige forbandelse på Christine og gør hendes liv til et sandt helvede.

Hjemsøgt af en ond ånd og misforstået af sin skeptiske kæreste, må hun kæmpe for at redde sin sjæl fra evig fordømmelse, og opdage at grænserne for hvor langt, at hun er villig til at gå, flytter sig hver dag!

Med 'Drag Me to Hell' gør Sam Raimi ('Spider-Man'- og 'Evil Dead'-trilogierne) sit længe ventede comeback indenfor horror-genren.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (424 votes)
4
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... Sam Raimi frådser stadig lystigt med de bizarre effekter. ... Det er afgjort underholdende, dog ikke for såkaldt sarte sjæle." (Ebbe Iversen) ()

 • Ekstra Bladet

  "En af den slags film, hvor man konstant roterer i sædet. Skiftevis af latter og angst. Synderligt dybt er det måske ikke, men er man til genren, er en ny klassiker født." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "De grænseoverskridende episoder, akkompagneres af skingre skrig og herlig grøn slagger, der vælter ud af munden på et lig . Det hele er så elegant forløst med twist og karakter, at man forlader biografen totalt høj på horror." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... her [er] en instruktør, der laver B-film og er stolt af det. Det er måske ikke et filmisk mesterværk, men en stor befrielse for den gysergenre, der nægter at dø og efter nogle magre år synes at være på vej ind i befriende kreativitet." (Erik Jensen) ()

 • Weekendavisen

  "Det er ingen dyb film, men på sit snævre felt er den en perle." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Star

God gyser og lidt uhyggelig

S. Rico

er desværre sjældent værd at se. Denne er en af de bedre med en fin historie. Ikke specielt skræmmende, men ok fængslende.

Mie

Har mange gange set en gyser og tænkt: "hvorfor er den blevet kategoriseret som gyser/thriller/horror?" - men den her er kommet i den rigtige kategori. Der sker altid noget, og den er hårrejsende fra start til slut- ikke et koncept vi før har hørt om, men virkelig god film, ift. det er en gyser.

Frank

Dårlig film

Alexandra

Jeg har kun dåselatter til overs for dem der synes det er en god film eller en uhyggelig gyser. Den var pinlig, forudsigelig og dum. Ingen grund til at gemme sig under dynen overhovedet. Hårene rejste sig ikke en eneste gang. En dum gås får hvad hun fortjener.

Wayne

giver den en stjerne, hvis den skal bedømmes som gyser. For der er ikke meget gys at hente. Men man kan ikke tage fra Raimi at han er i stand til at lave en lækker indpakning - jeg ser det snarere som en slags skæbnefortælling, hvor hovedpersonen ganske rigtigt får som hun har fortjent.
Men som gyser, nej.

Alexandra

Fair nok at du synes godt om den som skæbnefortælling
Heldigvis koster den kun en 20er i Fona

Wayne

men Sam Rami kan sit kram - flot skruet sammen, og godt lavet.

sofie user/945285

filmen var ikke ligefrem nogen rigtig gyser, men den var super underholdende! - 4 stjerner fra mig :)

josimar1234

DEN ER SÅ DÅRLIG

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.