Cookie- og Privatlivspolitik

Doom

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
04.11.2005
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Doom
|

Noget er gået grumme galt på den fjerntliggende forskningsstation Olduvai på Mars.

Al forskning er ophørt. Alle forsøg på kommunikation er slået fejl - og de få beskeder, der slipper igennem, er alt andet end beroligende.

Stationen sættes i niveau 5 karantæne og de eneste, der nu må komme ind eller ud af området, er Rapid Response Tactical Squad – de hårdeste marinesoldater i rummet!

Rapid Response Tactical Squad går ind med ildkraft og vilje nok til at rydde enhver tænkelig fjende af vejen – tror de!!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
2.8
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Elsker Doom spillende. Har det sådan her at monsterne skulle man ikke være så bange for igen medmindre det var på Ultra-Violence eller NightMare. Men der i mod det at skulle finde rundt i det Labyrintiske system det kan virkelig få en til at miste tålmodigheden af og til haha. Synes den var fin nok og man blev jævnt ligt underholdt. Tror faktisk godt Doom ville kunne fungere som en serie hvor det starter på et gigantisk Laboratorium hvor det går galt og så følger man hovedpersonen på hvert Level og hvert Level er en Episode. Mener at denne her udkom næsten samme tid som Doom 3 spillet.

CINEMANDRUP

DOOM er et fantastisk godt førstepersons skydespil, men det afspejler ikke nødvendigvis en god filmatisering.

Du føler i den grad, at du har at gøre med en B-film, måske endda en C-film, for det er bestemt ikke filmatiseringen værd. DOOM er doomed fra begyndelsen, men for en virkelig hardcore DOOM fan vil man måske finde filmen underholdende, men følte desværre, at den ikke fangede stilens DOOM franchise.

Historien er tynd, som bare pokker, castet er halvkedeligt og effekterne er ikke værd at nævne.

DOOM = dårlig film

gyldenløve

virkelig fantastisk bedre ind jeg havde forventet har spillet spillene og var glad for at den ikke fulgte spil historien det er den brøler alle spil baserede film laver

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Lars Michael

dårlig film.dårlig lavet..jamen bare dårligt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.