Cookie- og Privatlivspolitik

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

Tilladt for børn over 11 år
Filmen er roligt fortalt og har en alvorlig, men også varm grundtone. Den behandler vanskelige problemstillinger, herunder alkoholisme og fortæller om disse ved hjælp af scener fra forskellige tidspunkter i hovedkarakterens liv. I en scene ses i glimt en voldsom bilulykke, i en anden scene ses en mand, der er i fare for at blive kørt over af et tog. Disse scener er dog kortvarige og afløses af mere varme og rolige scener. Under hensyntagen til de yngste børn i aldersgruppen får filmen en 11-års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
09.08.2018
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
|

Filmen 'Don't Worry, He Won't Get Far on Foot' fortæller den autentiske historie om satiretegneren John Callahan, der efter en ulykke bliver lammet og ender i kørestol.

Før ulykken var den unge John dybt alkoholiseret, men da han mister sin førlighed, må han træffe nye beslutninger om, hvad han vil med sit liv. 

Problemet er, at livet som handikappet kun kaster brænde på Johns eget bål af selvmedlidenhed og den dertilhørende tørst. Men da alt står værst til, opdager John, at han kan lave satiretegninger med en sort humoristisk vinkel på livets mange rådne situationer. Snart er John på vej til et nyt og bedre liv.

Det livsbekræftende drama 'Don't Worry, He Won't Get Far on Foot' er instrueret af manden bag Good Will Hunting, Gus Van Sant, der overtog projektet fra skuespilleren Robin Williams, som havde købt rettighederne tilbage i 90'erne. 

Den bærende rolle som den fandenivoldske John Callahan spilles af karakterskuespilleren Joaquin Phoenix (You Were Never Really Here), mens Jonah Hill blænder i rollen som hans selvhjælpsguru. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
4.5
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... en seværdig film." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Van Sant er tilsyneladende dybt fascineret af den terapeutiske proces, men får aldrig dramaet foldet ud her, på trods af at Phoenix leverer varen, og Jonah Hill [...] får demonstreret, at han kan meget mere end platte komedier ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Som menneskeligt drama og portrætfilm er 'Don't Worry, He Won't Get Far on Foot' en både underholdende, bevægende og fermt formet film ..." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Der er gode scener i filmen, som prøver at være trofast over for Callahans sjofle esprit. Samtidig vil den ikke skræmme publikum væk, så der er trods alt sat filter på profaniteten." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Poul

Faktisk er det først en film jeg fortryder valgt. Valgte den pga. af tegneuniverset. Jeg er selv tegner og grafiker. Person galleriet virker irriterende selvsmagende...men det vender. Der er bliver sagt og påpeget meget i løbet af filmen, som kan relateres og bruges i eget liv. Tegningerne er grov sjove.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.