Cookie- og Privatlivspolitik

Dødbringende våben 4 (1998)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 7 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Lethal Weapon 4
|

I 'Dødbringende våben 4' er Mel Gibson og Danny Glover tilbage som det umage men dynamiske politi-makkerpar Martin Riggs og Roger Murtaugh.

Riggs prøver at vende sig til at han snart skal være far da Lorna Cola (Rene Russo), som han mødte i den tredje film, venter sig. Murtaugh kæmper også sine kampe med familien, samtidigt med at han føler sig passet op af den nye politibetjent Lee Butters (Chris Rock).

Denne gang står Riggs og Murtaugh også overfor Triaderne - den kinesiske mafia - og deres leder (spillet af den kinesiske actionhelt og kung fu ekspert Jet Li). Kan to almindelige politibetjente klare sig mod den nådesløse kinesiske mafia?

De andre film i serien er Dødbringende våbenDødbringende våben 2 og Dødbringende våben 3

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (30 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

S. Rico

Med 3 udråbstegn for det SKAL være afslutningen. Det ville være synd at ødelægge det hele ved at sende de to alt for gamle skuespillere ud i endnu en omgang. Nok om det. Jeg var faktisk positivt overrasket over 4'eren efter to middelmådige efterfølgere til den gode oprindelige film.

Wayne

Fin slutning på serien - eller er det? Rygter siger at en fortsættelse måske er på vej. Chris Rock er også med - måske en forløber på hans serie med Jackie Chan?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.