Cookie- og Privatlivspolitik

Django - The King of Swing

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
15.02.2018
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Django
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

Det biografiske drama 'Django - The King of Swing' handler om jazzguitaristen Django Reinhardt, der i 1943 befinder sig i Paris.

Nazi-officererne i Frankrig får interesse for Django og hans band, og de giver ham besked på at rejse til Tyskland og turnere for højtrangerede nazister.

Jazzguitaristen foretrækker en ukompliceret tilværelse i musikkens verden, men han tvinges til at træffe et ubehageligt valg, fordi hans familie og venner er af roma-ophav. Sammen med sin gamle mor og gravide kone vælger Django nu at tage flugten mod den schweiziske grænse.

'Django - The King of Swing' er løst baseret på Alexis Salatkos novelle ’Folles de Django’, og filmens hovedrolleindehaver har tidligere medvirket i dramaet Flugten til frihed.

Reinhardt var en af de første fremtrædende europæiske jazzmusikere og blev kendt for en nyskabende stil, der bl.a. går under betegnelsen 'gypsy jazz'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (28 votes)
4.4
3.3

Instruktør

Relaterede nyheder

5 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Som debutinstruktør imponerer [Etienne Comar] dog ikke, og man fornemmer, at hans bundniveau holdes oppe af rutinerede kræfter omkring ham ..." (Jacob Wendt Jensen)

  • Jyllands-Posten

    "Djangos musik giver livslyst og byder op til sorgløs dans, men filmen er lige så uengageret som en frivillig bænkevarmer." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Nu har Django Reinhardt fået sin egen spillefilm, og er den ikke decideret rødglødende, er den i hvert fald både velspillet, velgjort og historisk hot." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.