Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Distant Sky - Nick Cave & The Bad Seeds Live

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |
Distant Sky: Nick Cave & the Bad Seeds Live

Efter den store succes med 'One More Time with Feeling' er Nick Cave & The Bad Seeds tilbage på det store lærred. I 2017 tog Nick Cave & The Bad Seeds atter ud på landevejene med en turné, som startede i Australien, før den brændte sig henover Amerika og resten af verden med nogle af gruppens bedste anmeldelser til følge.

Gruppens første show i tre år, hvori de optrådte med de bevægende kompositioner fra deres seneste album 'Skeleton Tree' sammen med de væsentligste numre fra deres bagkatalog, fremprovokerede en ekstatisk og lidenskabelig reaktion fra både fans, anmeldere og gruppen selv, og hvor end de spillede, fik de fornyet et dybt og fortroligt forhold til deres publikum. Hele koncerten blev optaget i Royal Arena i København af instruktør David Barnard.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (38 votes)
5.3
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julius

I koncertfilmen 'Distant Sky' oplever vi Nick Cave & The Bad Seeds' koncert i Royal Arena i København sidste år. Oplev håndklæder, masser af sved, fremragende musik, tårer, mikrofonskratten og massiv sceneinvasion i denne mesterlige koncertfilm af David Barnard.

The Bad Seeds' tourné i 2017 var deres første siden 2013, og efter tragedien, der ramte Cave selv i 2015, var der rimeligt stille på deres front. Nu er de så tilbage i stor stil og med 2016's Skeleton Tree-udgivelse er der ingen tvivl om deres potentielt mindskende evner og relevans. De er skarpere end nogensinde før, og det viser denne mesterlige koncertfilm bestemt også.

Med en setliste, der dækker over alle de 36 år, gruppen har eksisteret, er der noget for alle slags fans, og med alternative takes på eksisterende sange ved man heller aldrig helt, hvad man skal forvente. Cave udstråler alle følelser, man kan forvente af en aldrende rockstjerne, der har mistet et barn, men det bliver aldrig til noget sødsuppet cheese, men i stedet et råt og ærligt billede af en mand, der er dybt ramt af sorg og vrede, men kanaliserer disse følelser til den kunst han skaber.

Koncertfilmen tager godt to timer, og man er nærmest udmattet til sidst som følge af den massive intensitet, hele holdet bringer til musikken, teksterne og ikke mindst publikummet. Der er kæmpe kontrast i sangene, der går fra massiv galskab (Stagger Lee) til reelle tårepersere (Distant Sky) til atmosfærisk skønhed (Push the Sky Away).

Det er en vanvittig koncertfilm og indiskutabelt den bedste, jeg har set. Den er bestemt værd at se i biografen, men jeg håber også den engang kommer på Blu-Ray og DVD.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.