Vind biografbilletter hver uge

Diego Maradona

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en lettere dramatisk grundstemning, og kameraføringen er håndholdt og urolig. Den indeholder flere dokumentariske scener med slagsmål, gadeuro og scener, hvor man ser let tilskadekommende mennesker. I én scene ser man en fodboldspiller, som ligger på en båre med en blodig ankel, og i en anden scene ser man en person, som ligger skudt i en bil. Hertil kommer enkelte let dystre scener, hvor hovedpersonen ses påvirket af stoffer. Da ingen af de voldsomme scener udpensles, og da store dele af filmen fortælles gennem interviews og fodboldboldkampe, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
05.09.2019
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Diego Maradona
|
Billetter
Diego Maradona plakat

Dokumentarfilmen 'Diego Maradona' handler om den berømte fodboldspiller Diego Armando Maradona og er konstrueret fra over 500 timers aldrig før sete optagelser.

I stedet for at forsøge at fange hele Maradonas omfangende liv, vælger instruktøren at genfortælle den særskilte og signifikante historie om den argentinske legendes fortid.

Mere præcist fodboldsspillerens fortid i S.S.C. Napoli, fra årene 1984 til 1991, som inkluderede seks sæsoner, to verdensmesterskaber, en kærlighedsskandale, et barn, kokainafhængighed og mafiainvolvering.

Asif Kapadia har tidligere stået bag sportsdokumentaren Senna.

Skal du se Diego Maradona?
(16 stemmer)

Instruktør

Instruktører

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.