Cookie- og Privatlivspolitik

Did You Hear About the Morgans?

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
07.01.2010
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Did You Hear About the Morgans?
|
I den romantiske komedie 'Did You Hear About the Morgans?' møder vi det succesfulde og 100 % metropoliserede Manhattan-ægtepar, Paul og Meryl Morgan (Hugh Grant og Sarah Jessica Parker).

Deres nærmest perfekte tilværelse har et tydeligt og presserende problem: deres ægteskab er ved at gå i spåner. 

Morgan-parrets kærlighedsliv - eller manglen på samme - er dog intet at regne mod de udfordringer, der rammer dem en regnfuld aften på fifth avenue.

De bliver vidner til et gangstermord og er nu de eneste, der kan identificere lejemorderen og dermed hans boss, så parret må væk fra deres elskede Manhattan, så hurtigt som muligt. 

At skulle opholde sig langt ude på landet kan dog drive urbane mennesker til vanvid... med mindre selvfølgelig deres frivillige, mobil- og stressfrie ophold kan hjælpe dem med at finde sig selv – og hinanden?

'Did You Hear About the Morgans?' er skrevet og instrueret af manden bag 'Et sikkert hit', ligeledes med Hugh Grant.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (694 votes)
3.8
1.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Grants knastørre sarkasme er desværre ikke nok til at redde 'Did You Hear About the Morgans' fra at være en forudsigelig og kedelig rom-com. Af den slags, der på én gang er både let-nedsvælgelig og temmelig forglemmelig." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Nå, ikke? Jamen, vær du glad for det! For filmen er håbløs. Det er en komedie, der falder til jorden som en vingeskudt gås. Ingenting lykkes: replikkerne er ikke morsomme og handlingen lige så idiotisk som forudsigelig." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "... bare fordi en komedie er letbenet, betyder det ikke, at den ikke også kan være gumpetung." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Det hele er fortænkt og fordummende. Instruktøren Mark Lawrence, som har lavet fine romantiske komedier som 'Two Weeks Notice' (2002) og specielt 'Music and Lyrics' (2007) - virker til selv at have ramt en krise. En alvorlig en. " (Frederikke Lett) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Forudsigelig og kedelig rom-com uden ret meget kemi mellem de to hovedroller. Men ser man bort fra rom-com delen, så er tiden ikke helt spildt. For der er faktisk et par gode grin at hente undervejs. Og det skyldes den ganske morsomme præmis med at sende et par ærke New Yorkere ud på bøh-landet til en lille flække i Wyoming. Deres møde med lokalsamfundet er ganske sjovt skildret. Men selv om det er ret kliché, så bliver det aldrig corny. Som rom-com får filmen 2 stjerner, mens den som situations-komedie får 3½ stjerner. Ialt 2½ stjerner.

Dittepigen94

Har sine øjeblikke, men er få og alligevel skuffende. Typisk Hollywood samlebåndsfilm og spild af penge, at se i biografen. På den anden side ved jeg ikke hvordan jeg ville have været i stand til at overleve den, hvis jeg IKKE så den i en biograf

Fru.Øuser/13503

En sød film,men ikke èn jeg ville gå i biffen og se.
Så hellere leje den senere.

Cam

Endnu en pass by movie...den har sikkert sine øjeblikke, men de er nok allerede vist i traileren:/

Miauser/17229

Jeg syntes der er en god, og underholdende film. Den kunne jeg godt tænke mig at se igen engang :)

Conniuser/849279

Ok sjov film... Ville ha elsket den mere som en go fredagsfilm hjemme på sofaen..

The Womanuser/8031

den var ok i starten men så gik det ned ad

Noah Kress

den er forudsigelig. replikerne er dårlige. skuespillet er dårligt. og ikke sjov og med så gode skuespillere kan man nærmest ikke spille så dårligt.

Annauser/53737

Typisk amerikansk film, hvor man næsten kan forudse alt hvad der sker! Når filmen er slut sidder man med en følelse af at man har spildt sine penge!

Lukas

Det er en okay film hvor det sjoveste bliver vist i film traileren, ellers er film meget lang trukken

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.