Cookie- og Privatlivspolitik

Det sidste brev fra din elsker

Tilladt for alle
Filmen er fortalt i et roligt tempo. Den indeholder dog en scene, der antyder en ulykke. Da ulykken skildres meget afdæmpet og kun med antydninger og man ikke ser mennesker komme til skade, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende på selv de yngste.

Se mere på medierådet.dk
12.08.2021
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Last Letter from Your Lover
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|
Det sidste brev fra din elsker plakat

Filmen 'Det sidste brev fra din elsker' er en dobbelt kærlighedshistorie, som handler om to stærke kvinder i hvert sit århundrede.

Da en ung journalist i London finder en række gamle kærlighedsbreve, bliver hun besat af historien, de fortæller, som viser sig at omhandle en intens kærlighedsaffære fra 1960'erne.

Brevene introducerer hustruen til en rig og magtfuld mand, der trodser sin trygge, luksuriøse tilværelse på den franske riviera og indleder en affære med en udenrigskorrespondent – men det husker hun ikke efter en tragisk ulykke.

Det romantiske drama er baseret på Jojo Moyes' roman af samme navn (Last Letter from Your Lover) og har Felicity Jones kendt fra Teorien om alting og Shailene Woodley kendt fra Divergent-filmene i hovedrollerne.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4.1
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "I det hele taget har 'Det sidste brev fra din elsker' forbløffende lidt at byde på, og hvis det er den slags, kvinder vil have, så opgiver jeg hermed at forstå kvinder." (Thomas Brunstrøm)

  • Dagbladenes Bureau

    "... dens to hovedpersoner formår at give filmen så meget nerve og romantisk intensitet, at man overgiver sig i biografsædet." (Casper Hindse)

  • Jyllands-Posten

    "'Det sidste brev fra din elsker' fungerer hverken som drama eller romance." (Katrine Sommer Boysen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jette

Hvor er glæden, det sprudlende, det sjove, som jeg synes, der skal være i en kærlighedsfilm. Den er bare jævn kedelig.
Hvornår mon der kommer en ny kærlighedsfilm som Notting Hill, Love Actually, 4 bryllupper og 1 begravelse og Den eneste ene?

Maiken

Alt i alt en forstilt og gennemskuelig film, dog stiger kvaliteten mærkbart i slutningen af filmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.