Cookie- og Privatlivspolitik

Det Gyldne Bevis - Evolution i Amazonas

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en positiv stemning og er roligt fortalt, men den indeholder også enkelte dramatiske scener, I en scene er en af filmens hovedfigurer syg af gul feber, og mens hans mister bevidstheden, ses et rovdyr snige sig ind på ham. I en anden scene ses en flodbølge nærme sig og kæntre den angste hovedfigurs båd. Efterfølgende ses denne person ligge såret på stranden med tydelige sår på kroppen. Da de voldsomme elementer imidlertid forløses af den generelt positive stemning, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
|
45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Det Gyldne Bevis - Evolution i Amazonas
|

Dramaet 'Det Gyldne Bevis - Evolution i Amazonas' fortæller den virkelige historie om den unge opdagelsesrejsende Henry Walter Bates, der i 1850’erne sætter livet på spil gennem en 11 år lang rejse i Amazonas-regnskovens.

Der er ikke særlig mange, der kender Bates, men han har ikke desto mindre leveret yderst vigtige bidrag til biologien: Han har klassificeret 8.000 hidtil ukendte arter. 

Vigtigst af alt, så er han kommet med det første bevis nogensinde på skabelsen af nye arter.

'Det Gyldne Bevis - Evolution i Amazonas' er med dansk tale og udforsker den vilde natur, der også kan opleves i dokumentarfilmen Hurricane.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4.3
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.