Cookie- og Privatlivspolitik

Destroyer

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en mørk, truende og dramatisk grundstemning. Den indeholder en række scener med voldelige overfald, skyderier og røverier. I en scene ses et blodigt lig. I en anden scene presses en person til russisk roulette. I flere scener bliver folk slået til blods i ansigtet og sparket voldsomt i maven. I en tredje scene bliver en person likvideret på klos hold. Det dramatiske og truende indhold understøttes af ildevarslende underlægningsmusik. Endvidere er hovedkarakteren presset og nedbrudt, og kommer flere gange i følelsesmæssig affekt. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
03.01.2019
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Destroyer
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Action-thrillen 'Destroyer' handler om den kvindelig politibetjent Erin Bell, der som ung har været undercover i bandemiljøet.

Flere år senere dukker nye spor op, og den aldrende betjent kaster sig nu ud i en intens jagt på forbryderne fra dengang på egen hånd. Bell må derfor genopleve fortidens synder og dæmoner, som hun forsøger at gøre bod på.

I stil med den populære serie 'True Detective' blandes nutid og fortid sammen i den spændende krimi-fortælling, hvor Bell bådes skildres som ung og gammel. I hovedrollen ses Nicole Kidman, som har fået stor ros for sin præstation, hvilket bl.a. have givet hende en Golden Globe-nominering.

'Destroyer' er instrueret af kvinden bag gyseren 'The Invitation' og sportsdramaet Girlfight. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (56 votes)
3.8
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Nicole Kidmans præstation er imponerende, men kommer faretruende tæt på at stjæle billedet fra filmens historie." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "En voldelig mor opfostrer en voldelig datter i den her moderne 'Chinatown', hvor Kidman ugenkendeligt leder opklaringen hele vejen frem mod det dødbringende twist. Det er både smukt og grimt." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "Ved at smadre smukke Kidman banker 'Destroyer' hul i en vanetænkning, som har været forbavsende svær at knække i den amerikanske filmbranche – og dermed i resten af verden. [...] Og dét gør en gennemsnitlig thriller til en særlig oplevelse." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Nok er det interessant at se en kvinde være den helt altafgørende hovedkarakter i en genre, der typiske har været domineret af mænd, [...] men desværre mangler filmen spænding i krimidelen og eksistentiel tyngde i karakterstudiet af en ødelagt kvinde." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Nicole Kidman er som forvandlet. Fra skønhed til bums. Det vil i sig selv udløse nomineringer for en præstation, der ellers ikke har meget at arbejde med. Med uforløste flashbacks og sparsom dialog kommer vi aldrig ind bag forvandlingsnummeret." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Erin Bell ligner mange anløbne filmdetektiver, som får en chance mere og prøver at sone fortidens fejl. Men især kunne hun være kvindeversionen af »Dirty« Harry Callahan, selvtægtsbetjenten par excellence, som Clint Eastwood spillede effektivt og empatisk ..." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jan

I Destroyer spiller Nicole Kidman så fremragende at man nærmest føler hendes smerte. Filmen i sig selv er også ganske effektiv i genren undercover politiagent / selvtægtshævner, men det er helt klart Kidman der er det største trækplaster.

tim

3 stjerne til Nicole Kidman.
filmen 0 stjerner.
total kedelig film

Nicolai Giødesen

Jeg mener også, at Nicole er en fantastisk oplevelse i denne film.

Mads

Det er utroligt at se, hvordan Nicole Kidman kan transformere sig fra at være den klassiske, flotte dame til en person, man ikke ville lægge mærke til på gaden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.