Cookie- og Privatlivspolitik

Den sorte Madonna

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
09.03.2007
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Den sorte Madonna
|

Maria (Tuva Novotny) læser på handelshøjskolen og stripper i sin fritid. Hendes far, Kurt (Morten Grunwald), er en af politiets gamle kendinge, som lige skal lave sit sidste store kup.

Sammen med sine to kammerater Victor og Brian (Ole Thestrup og Nicolas Bro) stjæler han et kostbart russisk ikon ”Den sorte Madonna” - en bestillingsopgave for en russisk kunstsamler, der samtidig er leder af en mafiabande.

Den pæne politimand, Gustav (Anders W. Berthelsen), kommer hurtigt på sporet af Kurt, der nødtvunget sender det stjålne ikon til sin datter, Maria, som han ikke har set i flere år.

Maria har nu valget mellem at aflevere kunstskatten til politiet og få en milliondusør og dermed overlade sin far til en krank skæbne hos den russiske kunsthandler, eller redde ham ved at rejse gennem hele Polen til Rusland, hvor den russiske kunsthandler og hans danske mellemhandler, Risberg (Birthe Neumann), holder Kurt fanget.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

en rigtig Lasse Spang Olsen film hvor der en altid gang i den.også sjovt at se Anders W. Berthelsen og Morten Grunwald spille så sjovt.nok Lasse Spang Olsen bedste film siden Jolly Roger.

Wayne

af Lasse Spang Olsen. Som altid, i hans film, er det ikke det fantastiske manus, men stunts i bulder og brag i massevis, man oplever, samt en skæv, skæv humor.

ninauser/223690

rigtig lækker at se en rigtig nordisk film :)

Nadineuser/13852

så den kun fordi der noget der optaget i Svendborg vist nok.. og ja det var også alt hvad der var.. kedelig meningsløs dansk film som jeg intet ærinder af idag

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.