Cookie- og Privatlivspolitik

Den magiske månerejse

Tilladt for alle
Filmen har en gennemgående let dramatisk stemning. Der er nogle let dramatiske scener med et skræmmende væsen, en pige der kidnappes og spærres inde og hovedfigurer, der forfølges af hunde og trues af en elektrisk heks. Filmen foregår imidlertid i et animeret eventyrunivers. Hovedfigurerne er omgivet af venner, de er modige og handlekraftige og kommer ikke til skade. De dramatiske situationer er relativt kortvarige og har en positiv forløsning. Det vurderes på den baggrund, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
20.01.2022
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Moonbound
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio, Seniorbio
|
Billetter
Den magiske månerejse plakat

Animationsfilmen 'Den magiske månerejse' handler om drengen Peter, der sætter ud på en magisk rejse for at redde sin lillesøster. Destinationen for rejsen er månen, da lillesøsteren er blevet kidnappet af den onde Månemand.

Peter lander på stjerneengen, hvor han møder den søvnige Ole Lukøje, som hjælper Peter med at finde sin lillesøster. For at det kan lykkes, skal de to dog tilslutte sig et kapløb gennem Mælkevejen mod naturens ånder.

'Den magiske månerejse' er underholdning for alle aldre og skabt af Ali Samadi Ahadi, der også står bag en række Pedersen & Findus-film.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
3.5
2.5

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Budskabet om at give sig selv lov til at være barn og mærke eventyrets sus fejler derimod ikke noget. Og for både voksne og deres afkom vil det være en ren fryd at flyve gennem mælkevejen og blive bombarderet af farvestrålende elementer i universet." (Astrid Maan Thomsen)

  • Politiken

    "Trods glimt af humor og tilløb til temaer som mobning, søskendekævl, nyttig paratviden m.m. er og bliver også 'Den magiske månerejse' noget miskmask." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.