Cookie- og Privatlivspolitik

Den Engelske Patient

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
The English Patient
|

Fra produceren af 'Gøgereden' og Amadeus 'Saul Saentz', kommer en film om kærlighed, forræderi, krig, spioner og eventyr... Fra Ægyptens flimrende hede til den 2. verdenskrigs kamphærgede Italien spinder historien om fem skæbner sig ad uventede stier…

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (36 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Den var godt nok tung st komme igennem men det lykkes , jeg må så også sige som mange andre har sagt hvordan kan den her film vinde en Oscar fordi den var ikke i nærheden er at vinde , se den hvis du bare ikke ved hvad du skal se.
Det eneste jeg vil gi den 1 stjerne det er at lyden var da meget god.

Nikolaj

Nej nej nej nej hvordan kunne den vinde en Oscar for bedste film?! Det er en langtrukken omgang romantisk pladder der forsøger at udstille sig som en eftertænksom og filosofisk film!

Jeg har aldrig oplevet en film, hvor skuespillet varierer så meget igennem afspilningen! Lige pludselig trækkes der noget flot skuespil op for derefter at skiftes ud med noget latterligt dårligt! Man tror f.eks. slet ikke på at hovedpersonerne virkelig elsker hinanden! Det eneste tidspunkt hvor jeg fik en lille kuldegysning over skuespillet, var da Willem Dafoes rolle skulle tortureres... Men det ene øjeblik er ikke nok til at redde denne voldsomt kedelige, langtrukne og dårlige film!

S. Rico

der nogensinde har vundet Oscar for Best Picture. Den ringeste er selvfølgelig Shakespeare in Love. Den Engelske Patient formår ikke at inddrage publikum, og jeg sidder derfor og er fuldstændig ligeglad med, om hovedpersonerne lever eller dør, og om de får hinanden til sidst eller ej. Det var den første film, hvor jeg lage mærke til Ralph Fiences. Heldigvis har han gjort det langt bedre siden hen.

Wayne

Om ham der ikke måtte få hende, og da han fik hende mistede han hende. Egentlig er det 2 historier i en. For vi møder den stærkt forbrændte hovedperson i en anden verden, end den han fortæller om. Klart anbefalelsesværdig.

Malene Waage

Der sker ikke meget i denne oscarvindende film, det eneste der holder den oppe er skuespillerne. Den burde være god, men desværre er den kedelig og lang på en næsten smertefuld måde.
Så den pga. dens gode omdømme, men den får én stjerne for en anderledes historie og to for det skuespillerne formår at gøre, resten af filmen er desværre til at tude over. Så hvis man skal droppe en klassiker, så er dette et godt valg, sammen med The Piano, som har præcis de samme problemer.

M

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.