Cookie- og Privatlivspolitik

Den anden side

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
06.05.2021
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Andra sidan
|

Gyserfilmen ’Den anden side’ handler om en lille sammenbragt familie, der flytter ind i et rækkehus uden for byen - freden er dog kortvarig.

Snart sniger uhyggen sig nemlig ind i kæresteparret Shirin og Frederik samt sønnen Lucas’ nye hus. De har ellers set frem til en ny start væk fra storbyen, men så begynder underlige ting altså at ske.

Shirin hører bl.a. mærkelige lyde fra et ellers ubeboet nabohus, mens Lucas øjensynligt har fået en ny bedsteven, som kun kommer på besøg om natten.

Intet er med andre ord, som det burde være hos Shirin og Lucas, der er alene i huset, da Frederik ikke er hjemme grundet et nyt job.

’Den anden side’ kommer fra Sverige, der bl.a. også har budt på vampyrgys med Lad den rette komme ind.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
3.6
3.5

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Der er stof til en klogere film om sort, omsorg, ensomhed, papfamilieskab m.m. forklædt som gyser. Men det ville kræve mere menneskelig og kunstnerisk nysgerrighed, end denne i grunden helt ensidige stiløvelse kan mønstre." (Søren Vinterberg)

  • Soundvenue

    "’Den anden side’ er en overraskende hårrejsende debut, der både byder på solidt svensk filmhåndværk, rørende konflikt og en snedig manifestation af enhver forælders værste mareridt." (Karoline Balstrøm)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.