Cookie- og Privatlivspolitik

Demolition

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående let og tiltagende konfliktfyldt grundstemning. Filmen indeholder enkelte voldsomme og dramatiske scener. I en scene ses et voldsomt trafikuheld og i en anden scene ser vi et barn, der har fået bank og ligger slemt medtaget. Idet filmen forløses positivt og har et roligt fortælletempo, vurderes filmen derfor kun at virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
30.06.2016
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Demolition
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

Komediedramaet 'Demolition' følger den succesrige bankmand, Davis, der lige har mistet sin kone i et biluheld.

Langsomt begynder hans verden at falde sammen, og det hele starter med et klagebrev til firmaet bag en slikautomat.

Det følelsestunge brev fanger kundservicemedarbejderen Karens opmærksomhed, der, på trods af sine egne problemer, får en særlig tilknytning til Davis.

Jake Gyllenhaal, kendt for sit mangfoldige talent i film som Prisoners og Nightcrawler, har hovedrollen som en mand, der forsøger at komme videre i sit liv - bl.a. igennem en vis destruktionslyst.

'Demolition' er instrueret af manden bag Dallas Buyers Club

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
4.5
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Storøjede Jake Gyllenhaal og altid strålende Naomi Watts gør, hvad de kan i de bærende roller, men manuskriptet savner et touch af originalitet." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • Jyllands-Posten

  "'Demolition' er et overmåde bastant og påtrængende værk, der ikke formår at løfte nogen af sine banale betragtninger til andet end netop banaliteter." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Den bygger på en noget fortænkt idé, men ender faktisk med at blive en bevægende film, selv om den hele tiden må slås for at vinde troværdigheden tilbage." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Davis er [...] en litterær konstruktion. Det er filmisk, når han gør voldsomme ting, men de absurde eskapader bliver hurtigt monotone." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Spidermanuser/166287

Ikke hans bedste men udmærket film med den gode Jake

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.