/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

De uskyldige

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en tiltagende urovækkende og uhyggelig stemning. Der er talrige scener med blodig vold og dæmonisk indhold: En kat pines og dræbes på bestialsk vis og børn lemlæstes, slås ned og myrdes ved hjælp af et barns overnaturlige og dæmoniske kræfter. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
18.11.2021
| |
2 timer 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
De uskyldige
|
Billetter

Det norske gyserdrama 'De uskyldige' handler om den 9-årige pige Ida, der sammen med sine forældre og sin autistiske storesøster, Anna, flytter ind i et ejendomskompleks.

Her møder de børnene Ben og Aisha, og de fire knytter hurtigt et særligt bånd og begynder at lege sammen. Legene tager dog en uventet, overnaturlig drejning, og inden længe begynder uhyggelige ting at ske for børnene.

Herefter bevæger 'De uskyldige' sig ind i en psykologisk skildring af barnlige fantasier og lege, der udvikler sig og bliver voldsommere og voldsommere.  

Bag filmen står den norkse instruktør og manuskriptforfatter Eskil Vogt, hvis seneste værk Blind vandt en række internationale priser herunder for bedste manuskript ved Sundance Film Festival. Vogt er desuden kendt for sit samarbejde med instruktøren Joachim Trier, som han bl.a. har lavet gyserdramaet Thelma med.

'De uskyldige' var en del af dette års filmfestival i Cannes, hvor den var nomineret til prisen 'Un Certain Regard', der hædrer film for deres utraditionelle stil og fortællinger. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
4.4
5

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmland P1

    "Men samtidig er der også noget frydefuldt provokerende, et næsten uvirkeligt chok, ved at se små, søde børn slippe alverdens ødelæggelser løs på hinanden. Midt i en helt almindelig boligblok." (Per Juul Carlsen)

  • Jyllands-Posten

    "'De uskyldige' er en mesterlig film om latent ondskab hos de tilsyneladende uspolerede." (Katrine Sommer Boysen)

  • Soundvenue

    "Eskil Vogts nervepirrende intense børnegyser ’De uskyldige’ fortjener at blive en nyklassiker inden for skandinavisk horror." (Jakob Freudendal)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter