Cookie- og Privatlivspolitik

De hurtige og de døde

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Quick and the Dead, The
|

Med en seksløber fastspændt til lænden og et brændende ønske om hævn rider en mystisk kvinde (Sharon Stone) ind i den støvede by, Redemption. Hun er kommet for at gøre det af med borgmesteren i denne helvedes by. Intet mindre.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

Lavede Sam Raimi denne moderne western som har det hele. Skurke, rookies og helte. Og stemning.i klassisk stil. Gene, Sharon, Leonardo og Russel - perfekt!

AufVideoSehen

Du mente nok Sam Raimi men det skal du ikke forfølges for i disse moderne James Bond tider heller ikke på edderkoppenettet, hvor der skal være plads til at sætte et ben forkert uden det klatter på kino.dks vindue ud af til, hvis database hverken er komplet eller pletfri B-)

Wayne

- lige præcist... :-)

S. Rico

Jeg har nok set denne film 5 gange, men den er lige underholdende hver gang. Det skal dog siges, at den samtidig er totalt langt ude mht. troværdighed og realisme. Men alt det ophæves af et fantastisk persongalleri af kliche-agtige western typer. Og en lige så fantastisk kliche-agtig historie om den godes hævn mod den modbydelige borgmester spillet af Gene Hackman, som overgår sig selv i denne onde rolle.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.