Cookie- og Privatlivspolitik

Daddy's Home 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående humoristisk stemning. Der er en del scener, hvor både børn og voksne udtrykker store følelser. Der er også en række scener med fysisk komik, hvor personer kommer ud for div. ulykker. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, da der ikke ses personer komme alvorligt til skade, og da uheldene og det følelsesfulde er en del af et humoristisk forløb, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
23.11.2017
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Daddy's Home 2
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

I komedien 'Daddy's Home 2' vender Dusty og Brad fra etteren tilbage. 

Far Dusty har fået det til at fungere med sin tidligere rival, stedfar Brad, og begge har nye familier med stedbørn og koner. 

Men da julen står for døren, er der alligevel noget der mangler. Derfor inviterer makkerparret deres respektive fædre på besøg, for at børnene kan få én stor, samlende højtid med bedstefædrene. 

Da Dusty og Brads fædre dukker op, står det klart, hvor forskellige de to er, og snart er en rivalisering om børnenes gunst uundgåelig. 

'Daddy's Home 2' følger formlen fra den første film, men tilføjer den ældre generation til det komiske univers, ligesom man også kunne se i den kvindelige variant Bad Moms Christmas

Juletiden bidrager med et nyt element i efterfølgeren, som får en snert af familiehygge i stil med Chevy Chase-klassikeren Christmas Vacation. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (183 votes)
4.3
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Som Brads far Don er John Lithgow suveræn og superfølsom. Og som Dustys far Kurt er Mel Gibson dobbelt så macho-agtig og fuldstændig forrygende og frygtløs." (Henning Høeg)

  • Politiken

    "... i opfølgeren her fremstår [Will Ferrell] næsten udtømt for inspiration ..." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Jeg var ret glad for den første film, og jeg blev bestemt ikke skuffet af opfølgeren. Forvent mere plat humor af samme gode skuffe som 1'eren og Fars Fede Juleferie. Filmen er hurtigt glemt bagefter, men mens man ser den, har man en fest. Jeg hyggede mig især med de to fædre til hhv. Mark Wahlberg (Mel Gibson) og Will Ferrell (John Lithgow). De er begge et fantastisk godt indspark.

Barcauser/11119

En meget sjov familie film

Lars Holmuser/812292

Flad, generisk samlebåndsprodukt. Hvis man ser på den uinspirerende filmplakat, så ved man nøjagtig, hvad man får.

lyka

mega sjov film

jeanette

Hyggelig film :) familie film...

Jakob P.

Daddy's Home 2 får 4 stjerner af Anmelderen ****

Det skal så lige siges og nævnes, at jeg ikke har set etteren, så den første Daddy's Home er jeg gået glip af. Men jeg kan huske traileren til den, og det er da også tilfældighedernes spil, at jeg lige netop kom ind og se Daddy's Home 2 i dag. For det første var det jo Den Store Biografdag i dag, hvor biograferne inviterer en i biffen til halv pris. Når det så er sagt, så var Daddy's Home 2 en af de film, som var en af de bedre film som gik klokken 14 og som passede mig allerbedst. Så som nævnt, tilfældighedernes spil gjorde at det lige netop var den film jeg kom ind og se i dag. Og hvilken komedie den er, hvilken julekomedie den egentlig er, må man hellere sige. Så langt så godt. Var den så underholdende? Var jeg underholdt? Var filmen god? Spillede skuespillerne godt? De nævnte spørgsmål bliver besvaret lige om lidt, først til selve filmen.

Dusty (Will Ferrell) og Brad (Mark Wahlberg) har fået tingene til at køre på skinner mellem hinanden, de hjælper hinanden og supplerer hinanden så godt som de nu kan i hverdagen, del for at minimere konkurrencen mellem dem og dels fordi det er sjovt og praktisk med deres børn. Dog er julen stadig et problem. Så derfor beslutter de at holde jul sammen alle sammen denne gang, og derfor inviterer de begge to deres respektive fædre. Da fædrene (Mel Gibson) og (John Lithgow) ankommer, står det hurtigt meget klart og tydeligt at de er vidt forskellige, og derfor gør Dusty og Brad deres bedste for at hjælpe hinanden med deres fædre og deres blandede forhold til disse. Men alt dette bliver sat på en alvorlig prøve, da Brad's far lejer en hytte til at fejre julen i, hvor de alle sammen skal bo under samme tag.

Ha ha, hold op hvor er denne film dog åndssvag! (Skriver jeg med et glimt i øjet) Den er hamrende åndssvag, men på den gode måde, og jeg synes skuespillerne gør deres del, for at levere deres karakterer og roller på bedste og mest platte vis. Sidstnævnte passer i øvrigt utrolig godt til filmen som helhed, for er der noget som Will Ferrell er god til, så er det da plat humor. Den ER plat, så er det sagt, men den har alligevel sine øjeblikke, og den har faktisk også en rigtig god pointe: Når det er jul, skal vi huske og respektere hinanden, og sætte alle vores forbehold til side. Eller noget i den stil. Historien er god, og underholdende. Handlingen er stimulerende, og bliver leveret af et veloplagt hold skuespillere som sagtens kan finde ud af at slå sig løs i den platte men morsomme genre. Tempomæssigt ligger vi virkelig i den lave ende, de eneste tidspunkter hvor tempoet er en anelse oppe, er hvor tingene går galt! Rytmen er til gengæld rigtig god, der er harmoneret og balanceret skift mellem hver enkelt scene, og underholdningen er i top. I betragtning af at det er Den Store Biografdag, så har man virkelig fået noget for pengene. Og jo, skuespillerne gør det godt, og man er underholdt hele vejen igennem filmen. Man keder sig i hvert fald ikke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.