Cowboy, indianer og hest - filmen

Censur Alle
30. Jun 2011
75 min
Angel Film
Panique au village
Billede
(© Angel Film)
Billede
(© Angel Film)
6.0 / 6
Brugere (1)
4.3 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

"Hest! Hest!", skriger Cowboy med amerikansk accent og skinger falset. Hest er til klavertimer med  sin udkårne, og Indianer planlægger et surprise party i anledning af Hests fødselsdag.

Den belgiske kultserie 'Cowboy, indianer og hest' har fundet vej til det store lærred, og det er den ikke blevet mindre genial og hysterisk af. De karakteristiske dukker, der ligner barndommens bondegårdsdyr, hvis balance bevares ved hjælp af en effektfuld plade under fødderne, inviterer indenfor til en skør, skør verden.

Det begynder allerede at gå galt, da Cowboy og Indianer skal bestille Hests fødselsdagsgave via et smart online-firma. Men kaffebakken placeres uheldigt, og de 50 mursten, som deres kære ven skulle have haft, bliver til 50 millioner, og så er der i den grad panik i byen. Ikke uden grund er den mest sagte replik i filmen: "Oh no!"

'Cowboy, indianer og hest' er tegnefilm på speed, og instruktørernes uforlignelige evne til at kombinere det barnligt uskyldige med grotesk absurditet in mente, garanterer vi for, at du aldrig har set noget lignende.

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: