Camp X-Ray

Censur 15
15. Jan 2015
117 min
Filmbazar
Camp X-Ray
Billede
(© Filmbazar)
Billede
(© Filmbazar)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.0 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Dramaet 'Camp X-Ray' handler om den unge soldat, Amy Cole, der udstationeres i det amerikanske militærfængsel Guantánamo Bay på Cuba. Det er et hårdt job både fysisk og psykisk, og situation forværres kun, da hun bliver venner med en politisk fange, der har været indespærret i otte år.

Som venskabet vokser, begynder den indsattes verdenssyn langsomt at krybe ind under huden på Amy, der nu må revurdere sine holdninger - både som soldat og som amerikansk borger.

Filmen 'Camp X-Ray' skildrer dagligdagen inde fra et af verdens mest omdiskuterede fængsler og stiller spørgsmålstegn ved, hvem der er skurke, og hvem der er helte i krigen mod terror. Soldaten spilles af Twilight-sagaens Kristen Stewart, og i den anden hovedrolle ses Peyman Moaadi, der spillede faderen i Oscar-vinderen Nader og Simin - en separation.

'Camp X-Ray' var nomineret til en hovedpris på Sundance Filmfestival, og instrueres af debutanten Peter Sattler, der har været grafisk designer på film som Walk the Line og Star Trek. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: