Crossing Over

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
26.06.2009
Originaltitel: 
Crossing Over
Genre: 
Spilletid: 
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
4.1
3.3
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (58 votes)

Resumé

'Crossing Over' er et stjernespækket ensembledrama, der tager fat i immigrationsproblematikken i USA.

Gennem øjnene på immigrationspolitiet præsenteres vi for de mange desperate skæbner, der søger et bedre liv i storbyen Los Angeles i jagten på den amerikanske drøm.

Filmen handler om grænser, dokumentfalsk, asyl og vejen til et green-card.

'Crossing Over' er instrueret og skrevet af Wayne Kramer, som tidligere har lavet film som 'The Cooler' (2003) og 'Running Scared' (2006).

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... bestemt ingen ringe film, og man kan kun have sympati for dens idealistiske ærinde, selv om man må tilføje, at filmen ikke brillerer på noget afgørende punkt og ret ofte ligner noget, som man har set før – men måske er det sundt at se det igen, og resultatet er i øvrigt også anvendeligt som solid underholdning med både dramatik og humor." (Ebbe Iversen) ()

  • Børsen

    "... et sympatisk forsøg på at skildre indvandrernes status i USA... Fiilmen byder på en overmåde autentisk miljøbeskrivelse..." (Morten Dürr) ()

  • Ekstra Bladet

    "... langt hen af vejen fuld af gode intentioner. Desværre kniber det noget med udførelsen." (Henrik Queitsch) ()

Kommentarer

Frank

Dårlig film

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

er den gode og menneskelige betjent, der oplever bagsiden og de menneskelige tab i kampen om at komme ind i det forjættede land. Nogen bliver udnyttet, andre dør. Rigtig godt og rørende drama.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Idauser/8362

Det er en film som man ikke har set særlig meget reklameret for, og det er synd, fordi den er rigtig god. Den har noget action, spænding, flirt og drab i passende mængder. Det er en udemærket rolleliste. Det er en meget seriøs film og som er værd at købe på dvd, når den engang udkommer.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
MBuuge

Jeg er vild med den ... Men ville nu hellere have købt den på DVD i stedet for at se den i biografen. Den gav ikke den fede biograf-stemning bagefter, som en god tur i biografen helst skal. Men filmen er rigtig god, ville bare hellere have ventet.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
troelsuser/827086

det her var en super fed film. lidt overraket, ved ikke hvad jeg havde forventet, men var overrasket, godt cast, helt sikket en film der kan anbefales.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
since84user/12622

ok film som minder MEGET om "Traffic" i sin opbygning.
Håber at der kommer en Directors cut udgave på DVD, med de manglende 20 min som instruktøren blev tvunget til at klippe ud. deriblandt hele Sean Penns rolle.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.