Cookie- og Privatlivspolitik

Croods - En ny tid

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen foregår i et urealistisk animeret eventyrunivers og har i de fleste scener en let stemning. Filmen indeholder dog mange scener med farefulde ulykker og tempofyldte actionkampe, hvor ingen af karaktererne er bange og hvor scenerne forløses med humor, men filmen indeholder også nogle scener, hvor hovedkaraktererne slås mod et stort aggressivt abeagtigt monster. Da stemningen i disse scener er truende og hovedkaraktererne i kortere perioder er bange, vurderes filmen til at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
06.05.2021
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Croods: The New Age
|
Versioner: se alle
2D dansk tale, 2D eng. tale (u/undertekster), 2D 4DX - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D 4DX Dansk Tale, 2D Eng. Tale, Babybio - dansk tale
|

Animationsfilmen 'Croods - En ny tid' er fortsættelsen til The Croods, hvor en neandertaler-familie, der har levet hele deres liv i en hule, må vove sig ud på en forunderlig rejse i søgen på et nyt hjem, efter deres hjem styrter sammen. 

Denne gang bliver familien Crood udfordret af familien Bedrested, som mener at være både bedre og mere udviklede end dem. 

Men da en fælles fjende truer dem, må de slå sig sammen og se på tværs af forskelligheder - og faktisk er de måske meget bedre sammen. 

Filmens instruktør har tidligere arbejdet på andre familiefilm som Kung Fu Panda-filmene og Shrek den lykkelige.

'Croods - En ny tid' kan både opleves med dansk tale og med de originale engelske stemmer i udvalgte biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (74 votes)
4.1
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "Formår man at bruge filmens dualitet til først at fryde sig over den fornemme fordanskning og den formidabelt fantasifulde, rablende action-animation og derefter diskutere de tungt politisk korrekte budskaber, ja, så har 'Croods - En ny tid' opnået at blive en glimrende oplevelse for adskillige generationer." (Helle Sihm)

  • Politiken

    "Animationen er pletfri, og de danske stemmer er fint arbejde ..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mushtaba

film new disney fox kis dasnk dvd
THE CROODS 2

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.