Cookie- og Privatlivspolitik

Crimson Tide (1995)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Crimson Tide
|

Filmen 'Crimson Tide' (Fjenden i dybet) handler om den unge søofficer Ron Hunter (Denzel Washington), der er på mission i ubåden Alabama.

Han må lave mytteri for at forhindre at kaptajnen Ramsey (Gene Hackman) sender torpedo-missiler af sted, før de har fået bekræftet deres ordre.

'Crimson Tide' er instrueret af Tony Scott, manden bag bl.a. 'Top Gun' (1986).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
5.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmen starter ud med at tegne et storpolitisk fjendebillede op af en ny og meget alvorlig trussel fra Rusland. Jeg var lige ved at frygte, at jeg skulle til at se en traditionel krigsfilm, men Crimson Tide er noget helt andet. Det er nærmere et meget intenst kammerspil nede i mørket på en amerikansk atomubåd. Gene Hackman er kaptajnen med løs triggerfinger på atomknappen, mens Denzel er den unge næstkommanderende, der foretrækker at køre showet by-the-book.

Samspillet mellem Hackman og Washington slår gnister. Men de er ikke de eneste. Mange andre super gode præstationer i birollerne, bl.a. James Gandolfini, Viggo Mortensen og George Dzundza, er med til at give os en virkelig solid thriller med højdramatisk power play.

Lars Michael

Hold da op hvor er denne her film bare god , jo mere man kom ind i filmen jo mere blev den god , der sker sku noget hele tiden , super godt skuespil af alle i filmen , nok Tony Scott bedste film til dato.

Wayne

Fremragende og højspændt thriller - hvor langt skal man gå før det er i orden med mytteri.

Washington og Hackman er fantistiske modstandere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.