Cookie- og Privatlivspolitik

Crank

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Crank
|

Ikke planlagt til premiere i Nordisk Film Biografer...

A hit man (Statham) learns that a poison injected into his body will kill him if his heart rate drops slows a certain point. Now he must exact his revenge on the people who injected him before he takes his last breath.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (39 votes)
3.2
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det er Speed - bare med en menneskekrop i stedet for en bus. Action, action og atter action. Plus en hel del humor, som bliver ret fjollet indimellem. Jason Statham har glimt i øjet, men hans komiske timing har endnu ikke fundet det herlige ironiske niveau, som han har præsteret i senere film. 3½ stjerner.

Lars Michael

Faktisk en sjov og god film, jeg blev meget overrasket over filmen.

JB007

Det er nok en af de sjoveste action film jeg har set. Max gas lige fra start til slut, fuldstændig flad af grin! Fed film

Frank

Dårlig film

Wayne

Alligevel er man topunderholdt - alt bliver overdrevet, med et glimt i øjet. Action, non stop.

Muggauser/8186

Mega fed film. Looove it! Da de har sex på den plads, alle de crazy ting han laver for ikke at falde i søvn og så bare faktumet, at han skal prøve at forhindre, han dør. Genialt plot!!
Synes desværre bare, at den bliver ødelagt af, at der nu er en 2'er og snart eller nu en 3'er. De skulle bare have sluttet den, da 1'eren var done. Medieludere.
Se 1'eren!!

MaWnTy

Det er bare en af de film hvor man ved hvad man får og så får man det bare max. Stathman styrer. Der er ikke meget andet at sige end det.

Nogenuser/12232

det er nok en af de største drenge film, og nok den mest hard core af dem. så filmen er nok ikke en som alle ville kunne lide, men Jason Statham er kun med i film hvor han enten får han får lov til af røve en bank eller skyde en eller anden. men det er jeg også ligeglad med får han gør det godt i denne film og også alle de andre han er med i.
så alt i alt er det en super fed film og den kan godt anbefales.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.