Cookie- og Privatlivspolitik

Constantine

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
24.02.2005
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Constantine
|

Den respektløse detektiv John Constantine har bogstaveligt talt været i Helvede og tilbage igen! Hans speciale er overnaturlige mysterier og væsener.

Da politikvinden Angela Dodsons tvillingesøster tilsyneladende begår selvmord, søger Angela hjælp hos John Constantine. Hun mener, der ligger en forbrydelse bag, og at hendes søster aldrig ville begå selvmord.

Deres undersøgelser bringer dem til en skjult verden af dæmoner og engle, der eksisterer lige under Los Angeles´ overflade. Men hvad er det, der gør Constantine i stand til at forhandle med repræsentanter fra både Helvedet og Himmelen?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sune

Masser af outworldly stuff i denne film og den er også meget underholdende! God film..!

Carinauser/1046295

Keanu er altid dejlig at se på. Og selvom det måske ikke er den bedste film i verdenshistorien er den pokkers godt lavet og himmelsk underholdende. En personlig favorit som bør ses med jævne mellemrum mellem de to verdener. For når du først er død er det måske for sent. Og ikke alle får en ny chance eller lov til at komme igen. Satser på at 'here is Johnny ;->

Frank

God film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

ChazzleBedazzle

Jeg ved godt, at det ikke er verdens bedste film, men den er alligevel en af mine favoritter... Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har set den... John Constantine rocks...

"Are you going down?" "Not if I can help it..."

Wayne

på djævlejagt.

Jeff

It’s just too slow paced and easy to read, which makes it uninteresting.

Hearmeroar

Den får 3 stjerner fordi Shia er med i. Ikke fordi Keanu spiller endnu en middelagtig rolle som Djævle Jæger.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.