Cookie- og Privatlivspolitik

Confessions of a Shopaholic

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
20.03.2009
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Confessions of a Shopaholic
|

I den romantiske komedie 'Confessions of a Shopaholic' spiller Isla Fisher den indtagende Becky Bloomwood, en New Yorker-pige som simpelthen mangler det gén, der gør det muligt at modstå permanent powershopping.

Becky får desperat brug for et bedre arbejde, der kan betale for hendes last, men da hun hun får tilbudt et job som rådgivende økonomisk klummeskibent får det katastrofale konsekvenser.

Filmen svælger både i det uimodståelige sus og i spændingen ved at shoppe, men den understreger samtidig, at de vigtigste ting i livet ikke altid kommer med et prisskilt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1304 votes)
4.1
2.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Finanskrise eller ej, biografbilletten til 'Confessions of a Shopaholic' er et godt sted at spare." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Den farverige storbyfilm er ikke helt på højde med forbilleder som 'Sex and the City'. Men det er flot, frækt, til tider temmmelig sjovt og hele tiden 100 procent uforpligtende." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... kunne være endnu en uskyldig og underholdende eller rammende og rørende chick-flick, men resultatet er mest af alt fordummende og lidt skræmmende." (Kristine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... [gør] sig ingen forhåbninger om at skildre det perfekte liv med den perfekte garderobe og den perfekte mand (i nævnte rangorden). Her får personerne lov at spille screwballkomedie og te sig tosset, og filmen har en behageligt jordnær, unplugged følelse." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  "En mildt sagt gennemsnitlig romantisk komedie får dog kun sin egen stil takket være det noget underspillede købetema." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Se hellere Sex and the City

Natasha

Den var okay, en film man ikke behøves at tænke over når man ser den.
Den er underholdende og hvis du en søndag ikke ved hvad du skal lave så se denne her film :D

Tille

den her er god..
den er sjov, sød, kærlig, en film lige noget for mig!
og luke brandon er jo vildt hot!

MissMowgliuser/641867

Jeg var igang med at læse bogen, da jeg så den i biograffen, så dette bliver en lidt mixet anmeldelse.
Humoren var god, men den toppede ikke. Det var ikke så jeg grinede højlydt. Jeg var faktisk lidt skuffet, men hensyn til det af bogen jeg havde læst. Jeg synes ikke handling kom godt nok frem, det gik lidt for hurtigt frem. Jeg kunne godt tænke med at der havde været mere humor i.
Det var en sød film, men jeg gad ikke gå ind og se den igen.

May

Nu har jeg hylet af grin i fuld offentlig med bøgerne i hånden, især den første som i stor stil minder om mit liv i tidligere tider. Men det her var spild af penge. Rebecca bliver spillet af en charmerende pige, som sagtens kunne personifiere bogens hovedperson - men hun brænder slet, slet ikke igennem. På det punkt er de øvrige skuespillere slet ikke værd at nævne. Manuskriptforfatterne har slet ikke forstået essensen af Shopaholic-bøgerne og det er ærgerligt. En plat film, der på ingen måde er seværdig, ikke engang en tømmermandssøndag på sofaen. Læs bøgerne i stedet!

Cam

sikkert enfilm der kunne stå hjemme på hylden til brug af pige aftner...:D

Rikke

Hvis man er kvinde og til den humoristiske side skal man virkelig gribe chancen og se "Confessions of a Shopaholic". Den er genial og hvis man som kvinde i forvejen har et forbruger problem bliver samvittigheden virkelig presset til det yderste.

Christina Schou Willumsen

Brugte jeg virkelig penge på at se denne i biografen...???? En af de mest forudsigelige film til dags dato....! Hjernedød chick-flick der ikke efterlader noget som helst til fantasien - den er der godt nok ikke mange ben i... Ikke en man behøver se.

Christina

GENIAL FILM!!
Både sød, underholdende og utrolig sjov! den skal bare ses :D

Suzanne

Men stadig værd at se, hvis man er til film hvor der ikke er det store indhold, men man bare gerne vil underholdes.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.