Cookie- og Privatlivspolitik

Commando (1985)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Commando
|

Filmen 'Commando' cementerede Schwarzenegger som den største actionstjerne, og som blev startskuddet til bølgen af 80’ernes macho actionfilm. John Matrix er en tidligere elitesoldat, hvis datter kidnappes, for at tvinge ham til at slå en præsident ihjel. Men i stedet går han som enmandshær efter kidnapperne. Og det er både med uendelig ammunition, økser, savklinger og en overflod af one-liners, som du også er velkommen til at sige højt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (21 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Arnold Schwarzenegger ligger efter sigende nummer 1 på listen over skuespillere med flest kills i sine film. Jeg har godt nok ikke selv siddet og talt efter, men i Commando er han vist oppe på ca. 90 kills. Så John Matrix går virklig til den i denne klassiske 80’er hævnactionfilm, hvor en af hans gamle kammerater fra militæret begår den frygtelige fejltagelse at kidnappe hans datter. Det var dumt, rigtig dumt! For John Matrix hverken tilgiver eller lægger fingrene imellem i hans jagt på hævn. Undervejs får han selskab og lidt hjælp fra en ung kvinde, Cindy, der agerer sidekick og tilføjer lidt humor til den ellers meget testoteronfyldige actionfilm.

Elias

at det nu er blevet rettet :)

Elias

Der står her inde at filmen er til børn under 7 år, men på min dvd står der 15 år?

Wayne

var der Commando. Ingen skal pille ved Arnolds datter...

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.