Cookie- og Privatlivspolitik

Cold Pursuit

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har gennemgående en brutal stemning, med en grotesk humoristisk undertone. Den indeholder talrige drab og andre voldelige scener med slag, kvælning, nedskydninger, selvmordsforsøg eller trusler om tortur. Mange heraf beskrives detaljeret og blodigt. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
28.02.2019
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cold Pursuit
|
Versioner: se alle
2D, 2D Sidste Ch, Babybio, Seniorbio
|

Action-thrilleren 'Cold Pursuit' handler om snerydderen Nels, der er i yderst respekteret sit lokalsamfund og lever en stille tilværelse med sin kone.

Alt dette ændre sig dog, da hans søn myrdes. Nels tager nemlig på et vildt hævntogt mod den narkohandler, som står bag drabet.

'Cold Pursuit' er en genindspilning af den norske film Kraftidioten (In Order of Disappearance), der er skrevet af danske Kim Fupz Aakeson. Instruktør Hans Petter Moland, som stod bag den norske udgave, har også været bag kameraet på den nye amerikanske version. Han har tidligere bl.a. instrueret Afdeling Q-filmen Flaskepost fra P.

Hovedrollen er blevet overtaget af Liam Neeson, der tidligere har medvirket i flere film med lignende hævn-tema, som fx Taken. Denne adskiller sig dog ved en mere sort humor a la Coen-brødrenes klassiker Fargo. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (73 votes)
4
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Under 'Kraftidiotens' transformation til et amerikansk format, er 'Cold Pursuit' kommet ud i den anden ende af Hollywoods pølsefabrik som en slatten, afstumpet og ubegavet udgave af 'Pulp Fiction' i snevejr." (Søren Jacobsen Damm)

 • BT

  "Bodycountet er skyhøjt, men det er underholdningsværdien heldigvis også, og selv om Liam Neeson ikke ligefrem strækker sit skuespiltalent til det yderste, er filmen meget mere 'Fargo' end 'Taken' og heldigvis for det." (Thomas Brunstrøm)

 • Politiken

  "Norske Hans Petter Molands amerikanske version af hans egen 'Kraftidioten' er sjappet snow noir." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Hvis man krydser brødrene Coens 'Fargo' med Gary Fleders 'Things to do in Denver when You’re Dead', har man noget, der ligner 'Cold Pursuit'." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Bevares Neeson gør det hæderligt i denne skæve film. Men originalen; Kraftidioten med Stellan Skarsgård er faktisk mere veloplagt og sjovere. Det er tydeligt at Kim Fupz Aakeson's skæve humor står bag løjerne, men originalen er altså bedre.

bentuser/87315

Har ikke set den norske udgave, men Liam gør det fabelagtig.
Glæder mig dog til at se ham i andre roller også

jeanette

Bang og så døende der en til :D

Runo

Filmen er okay at se, men hvis du har andet at lave så gør det istedet for. Du går ikke glip af det store her.

maiuser/505959

Den var ikke så befriende og godt skruet sammen som kraftidioten,jeg har set 2 gange.Man blir selvfølgelig træt af at se den samme film,men håbede Liam Neeson ville live den lidt op.Han spiller ikke den samme energiske hævner som i Taken filmene,jeg har set flere gange.Han spiller en gammel træt mand,der lige bliver holdt i live af hævnen.Det gør han faktisk ret godt.Laura Dern fungerer godt som konen,bedre end i den norske udg.Men ellers var de øvrige skuespillere noget mere kedelige og unuancerede end i originalfilmen.

Henriette69

synes faktisk Neeson er en ok fed skuespiller, men hævn-temaet er åbenbart det eneste han kan nu :(
Begynder at blive lidt ensformigt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.