Cookie- og Privatlivspolitik

Che - Argentineren: Del 1

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
07.05.2009
| |
2 timer 11 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Che: Part One/The Argentine Part One
|

'Che - Argentineren' er første del af filmen om Che Guevara portrætteret af Benicio Del Toro.

Den 26. november 1956 sejler Fidel Castro til Cuba. Sammen med ham er Ernesto "Che" Guevara - en argentinsk læge. Begge har de et brændende ønske om, at vælte den korrupte diktator Fulgencio Batista.

Che viser sig at være en uundværlig kriger og lærer hurtigt kunsten at udøve guerrilla krigsføring. Som kampen tager til bliver Che snart et ikon for både kammerater og hele det cubanske folk.

Første del følger Che på hans vej fra læge til oprørsstyrkernes store leder. 'Che - Argentineren: Del 2' har premiere den 3. juli.

'Che - Argentineren' er instrueret af Steven Soderbergh (Traffic, Out of Sight).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (98 votes)
3.9
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Uden indlysende grund bevæger 'Argentineren' sig ukronologisk frem og tilbage i tiden med skift mellem farver og sort/hvid, og man keder sig gevaldig imens og gruer for denne livløse og uvedkommende kæmpefilms anden del." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... Soderberghs glorificering af den cubanske revolution slæber sig af sted med endeløse, sveddryppende junglevandringer og uspændende gadekampe." ()

 • Jyllands-Posten

  "... måske ikke en ren forherligelse af den mytiske martyr Che, men den kaster heller ikke noget egentligt kritisk blik på sin egen hovedfigur, og derfor bliver Stephen Soderberghs storværk faktisk en lille film, som man ikke rigtig ved, hvad man skal stille op med." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... et meget langt og unuanceret portræt af godheden selv. Og godhed i sig selv er slet og ret kedeligt." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Dårlig film

Wayne

Benicio Del Toro er troværdig i skildringen af Ché i revolutionen der fik Castro til magten. Lidt langtrukken, men flotte billeder.

Jomfruen

Jeg har set del 1 og 2 og jeg synes etteren er bedst.
Dejligt at høre spansk.Der er brugt ca 7 år på at lave filmen,hvilket jeg synes er imponerende.
Benicio del Toro er bare Che.Lægger hele sit talent i denne rolle.
Jeg kunne godt have tænkt mig at "se og høre" mere til den private Che.Hvad var han for en mand, hvad drev ham?Blev rigeligt trukket ind i spændingen og landskaberne.Blev også lidt klogere på en del af vores historie

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.