Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Charlie's Angels

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående actionfyldt stemning. Der er talrige scener med kampe, hvor der bruges slag, stik- og skydevåben og eksplosioner. Enkelte scener skiller sig ud som særligt voldsomme: En bil skubbes i vandet og mennesker kæmper for ikke at drukne. En mand ses blødende og dræbt. En person skydes gennem hovedet. En person ses lige ved at blive knust i en maskine. En eksplosion ruinerer pludselig en bygning og rammer filmens centrale figurer. En person falder ned og spiddes på en isblok. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, da personskader kun ses kortvarigt, og da de centrale figurer fremstår handlekraftige og sejrrige, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Charlie's Angels
|

Actionfilmen 'Charlie's Angels' er en reboot af action-komedien fra 2000 med de tre agenter Cameron Diaz, Drew Barrymore og Lucy Liu, som er baseret på 70er tv-serien. FIlmatiseringen fik også efterfølgeren Charlie's Angels uden hæmninger.

I den nye 'Charlie's Angels' er deres Townsend Agency blevet en verdensomspændende sikkerhedstjeneste, og har flere holdet rundt om i verden. Filmen vil således følge et af disse hold og den næste generation af Angels. 

Elizabeth Banks, der debuterede som instruktør med Pitch Perfect 2, vil både være at finde bag kameraet og i rollen som Bosley - den aldrig før set ejer af Townsend Agency.

'Charlie's Angels' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
4.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mushtaba

Charlie's Angels Hejsa hvorfor Den er fin aflyst Jeg ventede for lang tid skal se den film Den sjove film hvornår den kommer på DVD biografen hvorfor danske biografer ikke kommet

Mark

Filmen var et finansielt flop i hjemlandet (USA) da filmen derover havde premiere den 15. november 2019. Man har dermed antaget, at filmen ikke vil kunne høste nok penge ind her i DK. Dette er højst sandsynligt årsagen til, at filmen er blevet taget af premiere-programmet.

Mushtaba

Charlie’s Angels film ney dasnk

Mushtaba

Charlie's Angels

mr_gladuser/434467

En god film som ligger et godt stykke fra hvad vi ellers er vandt til at se både i serien og de 2 forrige film
men absolut vær at gå ind og se, den har humor, aktion og noget for øjet både for mænd og kvinder og slutningen kommer som en overraskelse hvem der er skurken.
jeg følte mig underholdt hele vejen igennem, selvom der som i alle den slags film er øjeblikke hvor jeg tænkte hmmmm ja ja det er jo film, men ja vil til hver en tid se den igen.
Det vil ødelægge en del af filmen at fortælle for detaljeret om filmen, men kan da sige at store våben og hurtige biler, smukke damer og mænd, komik og spænding er en god del af filmen.
En blanding mellem James Bond , RED 1 og 2 og mission impossible så jeg var glad da jeg gik hjem :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter