Vind biografbilletter hver uge

Charlie's Angels

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående actionfyldt stemning. Der er talrige scener med kampe, hvor der bruges slag, stik- og skydevåben og eksplosioner. Enkelte scener skiller sig ud som særligt voldsomme: En bil skubbes i vandet og mennesker kæmper for ikke at drukne. En mand ses blødende og dræbt. En person skydes gennem hovedet. En person ses lige ved at blive knust i en maskine. En eksplosion ruinerer pludselig en bygning og rammer filmens centrale figurer. En person falder ned og spiddes på en isblok. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, da personskader kun ses kortvarigt, og da de centrale figurer fremstår handlekraftige og sejrrige, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
09.01.2020
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Charlie's Angels
|

Actionfilmen 'Charlie's Angels' er en reboot af action-komedien fra 2000 med de tre agenter Cameron Diaz, Drew Barrymore og Lucy Liu, som er baseret på 70er tv-serien. FIlmatiseringen fik også efterfølgeren Charlie's Angels uden hæmninger.

I den nye 'Charlie's Angels' er deres Townsend Agency blevet en verdensomspændende sikkerhedstjeneste, og har flere holdet rundt om i verden. Filmen vil således følge et af disse hold og den næste generation af Angels. 

Elizabeth Banks, der debuterede som instruktør med Pitch Perfect 2, vil både være at finde bag kameraet og i rollen som Bosley - den aldrig før set ejer af Townsend Agency.

Mere omtale af 'Charlie's Angels' følger...

Skal du se Charlie's Angels?
(90 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.