Cookie- og Privatlivspolitik

Charlie And The Chocolate Factory

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
23.09.2005
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Charlie And The Chocolate Factory
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning - dansk tale
|

Den lille dreng Charlie Bucket kommer fra en meget fattig familie. Hver dag, når han går til og fra skole, kan han lugte den dejlige chokolade fra chokoladefabrikken. Charlies familie er fattig, men én gang om året – på sin fødselsdag – får han ét stykke chokolade.

Ingen, udover chokoladedirektøren Willy Wonka, har nogensinde været på chokoladefabrikken. Wonka vil ikke have det. Så i stedet for folk fra byen har Wonka adopteret stammefolket Oompa-Loompa’erne og ansat dem på fabrikken.

Men en dag bestemmer han sig for at vise sin hemmelige verden frem og udskriver en konkurrence: I 5 chokolade-stænger vil der være en guldbillet. Hvis man finder én af disse 5 billetter, kan man vinde en guidet tour på Wonka’s chokoladefabrik.

Charlie får fat i én af billetterne og sammen med 4 andre børn bliver han inviteret på en mageløs rundtur, hvor overraskelserne lurer om hvert et hjørne af fabrikken…

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (88 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Den er god kreativ og sjov

Simon

Det er en dejlig film. Fantasifuld, men ikke overdreven. Johnny Depp gør det fremragende, og alle de vidunderlig karakterer (lige udover de fire børn) giver filmen et magisk touch. Historien er i top, og Tim Burton er en mester. Længere er den ikke.

Nikolaj

Bare for første minut er den interessant, og den fortsætter rigtigt godt.

Jeg elsker især Oompa-Loompa’erne, de er virkelig underholdende.

Maria

Jeg ved at der findes Tim Burton elskere og folk der ikke er så glade for ham. Personligt er jeg ikke nødvendigvis 100 % betaget af hans, ret specielle universer, og derfor var jeg heller ikke 100 % imponeret over Charlie og chokoladefabrikken. Men den var stadig flot og Depp er sær som altid. Men kun en jævn karakter herfra, desværre.

Pernille

Super god film... ELsker den!

Jeff

Did Depps Wonker remind anyone else of Michael Jackson?...

Wayne

at fortælle eventyr - her er han mere interesseret i at vise os billeder, og det er synd for historien, som bliver lidt ligegyldig.

Tribute

Den var helt igenem god. Jeg fik ekstra slik dengang jeg skulle se den i biografen bare fordi det var en film med slik i.
Mand hvor jeg nød filmen totalt. Den var Mega grineren og man for smilet frem på ansigtet nå Johnny Depp træder ind i filmen.

Alle Johnny Depp fans og små børn som elsker slik skal se den, for den er værd at spilde tid på.

Chri

Burton, Depp, and Carter.....
so amazing!

Nogenuser/12232

den var fantastisk godt lavet

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.