Cookie- og Privatlivspolitik

Carrie

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en ildevarslende og angstpræget stemning. Den indeholder talrige scener med vold, selvskade og paranormale fænomener. Filmens indledningsscene er meget brutal. Den viser bl.a. en psykisk skadet kvinde under en voldsom fødsel, hvor barnet udsættes for stor fare. Det vurderes at filmen vil kunne virke stærkt skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
31.10.2013
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Carrie
|

Carrie White er en genert pige, der lever alene sammen med sin overbeskyttende og fanatisk religiøse mor, mens hun i skolen dagligt mobbes af sine jævnaldrende og udsættes for et stigende antal ubehageligheder.

Men hvad ingen ved, er, at Carrie besidder stærke telekinetiske kræfter, og da klassekammeraterne til årets sidste skolefest går langt over stregen, slipper Carrie en rasende terror løs i den lille by.

’Carrie’ er en genindspilning af Brian De Palmas klassiske gyser fra 1976, der byggede på Stephen Kings ligeledes klassiske roman. Titelrollen, der i den første film blev spillet af Sissy Spacek, portrætteres denne gang af Chloë Grace Moretz (Kick-Ass 1-2), og i rollen som den dominerende mor ses Julianne Moore (The Hours).

'Carrie' er instrueret af kvinden bag den Oscar-vindende Boys Don't Cry.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (122 votes)
3.5
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den onde teenagestemning er fint skildret, selv om der er smurt lovligt tykt på både de gode og de onde." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Effekterne er chokerende fede. Og selvom historien basalt er den samme, er der stadig overraskelser." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "[...] filmen er som helhed ikke specielt dårligt skruet sammen. Blot inderligt overflødig." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Kimberly Pierces 'Carrie' er selvfølgelig uhyggelig på de rette steder, men det er næsten, som om nutidens special effects har taget brodden af uhyggen." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "[...] hen imod slutningen får effekterne overtaget med typisk nutidig 'overkill'" (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Den nye 'Carrie' er værd at se, men den gamle står ret urørligt tilbage." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Victor

Sikke en frygtelig oplevelse. De er nok den dårligste film jeg har set længe. Der var absolut 0 kunstnerisk-/-underholdnings-værdi i denne film. Den er tæerkrummende, chokerende, -uhyggeligt dårlig.

Det er muligvis den tyndeste og mest uinspirerede remake nogensinde.
Dialogen var decideret dårlig skrevet. Den var ekstremt forudsigelig. Det er nok den dårligste præstation som Chloe Grace Moretz har givet gennem hele hendes karriere. Det var i det hele taget bare frygteligt skuespil (undtagen Julianne Moore).

Jeg ved ikke om instruktøren har fået en pistol sat ved panden på ham, og blevet truet på livet, hvis han ikke agtede at ødelægge denne film fuldstændig. Men hvis det var scenariet, så har han da løst opgaven til et 12-tal.

Handlingen var over det hele - ekstremt ustruktureret. Filmen havde toneproblemer, da den ikke formåede at skabe en jordnær forbindelse mellem seeren og filmens univers, og det føles lidt som om man bliver lagt i politigreb af filmen og skreget ind i øret "DU SKAL SYNES JEG ER GOD".

Puha - det var slemt. Jeg ville næsten give dobbeltprisen for filmen, bare for at få den slettet fra min hukommelse. - Ja, jeg syntes den er SÅ dårlig.

The Womanuser/8031

Først og fremmest er instruktøren en dame. For det andet, virker det nu ret underligt at dømme en "remake" i at være dårlig bl.a. på grund af den var forudsigelig. Om du kan lide filmen eller ej, kan der jo ikke ændres på, og hvis du ikke brød dig om den, så har du da selvfølgelig al ret til ikke at kunne det. Men din beskrivelse af filmen synes jeg ikke lyder rimelig.
Det lyder lidt som om du var klar til at hadde filmen (bare fordi det er en remake) selv inden du gik igang med at se den, i stedet for at se "fair" på den. Synes heller ikke den er på niveau med originalen men der er bestemt ting der er gjort 100 gange bedre heri end i den originale (f.eks. Denne film er mere tro mod bogen end den originale osv.). Bare fordi noget er en remake betyder det ikke at der ikke godt kan komme noget godt ud af den.

Mark

Jeg så filmen igår på dvd og syntes den var vildt god syntes at det er en film man kan tænke lidt på bagefter alt i alt vil jeg give den 6 stjerner fordi jeg syntes at skuespillerne spiller godt og så for dens budskab
Jeg blev positivt overrasket :)

D.

Godt spillet, spændende, rammende. Sært hvor kikset og grim en køn skuespiller kan se ud. Filmen er flot lavet og har gode special effects.

S. Rico

Chloë Grace Moretz og Julianne Moore spiller suverænt - som ventet. Og det gør den bestemt værd at se. Vi ved selvfølgelig godt hvad der vil ske. Men heldigvis er der ikke tale om et "hovedet under armen" remake. Den er anderledes skruet sammen end den originale film. Og det er ganske fedt. Et lille 4-tal.

Simone

De har allerede fjernet den fra biograferne i Odense, og jeg nåede ikke at se den selvom jeg havde set meget frem til den! Jeg går ud fra at det vel er fordi den ikke har haft så meget succes, men jeg synes det godt kunne havde givet den en uge mere. ØV!

Movie-fanatic

Jeg roser denne remake, af en af mine favoritter, som jeg ellers havde frygtet at jeg skulle fortryde jeg gik ind for at se!

INGEN tvivl om at den gamle STADIG vil være min favorit, men denne version er ligesom "en anden film", og en anden oplevelse, der ikke kan sammenlignes med originalen! Der bliver leveret NÆSTEN lige så godt skuespil, som i originalen, og hovedrollerne afleveres blændende!!!

For at nå originalens højder, mangler det kalustrofobiske! Men jeg vælger at se den som en helt ny film, og der er den ganske vellykket og en nydelse at se!

Jannie Nielsen

For at være helt ærlig gik jeg ind i biografen med en tanke om at det ville være en okay film men ikke en film der ville gøre noget for mig og ligefrem få mig til at tænke. Men jeg kom altså ud med et helt andet indtryk og mening. Jeg kunne rigtig godt lide handlingen også fordi at jeg synes at den var så skræmmende, ikke kun derhjemme hos Carrie og hendes forhold mellem hendes mor men også hvordan det var socialt i skolen. Så jeg er tilfreds og har kun et godt indtryk.

claus

Carrie er igen på spil i en klassiker af Stephen King - The Master _ og jeg synes med min hånd i popcornspapbeholderen at jeg var ganske underholdt....
Ikke så meget nyt under solen.
Julianne Moore er helt eminent i rollen som den uhyggelig sindsyge beskyttende mor...

Var ikke skuffet . Værd at se ..........................

Ida

Filmen var god, men jeg havde dog lidt større forventninger til gyser delen. Jeg ved godt det ikke er en gyser som sådan, men jeg synes nogle af trailerne ligger lidt for meget op til det i forhold til, hvordan filmen i virkeligheden er. Lidt for mange gange sad jeg klar til at få et ordentligt chok, men så kom det aldrig rigtigt.
Dog vil jeg sige at skuespillerne var virkelig gode og Chloë var perfekt til rollen!

Har har det derfor lidt blandet med filmen, for den var underholdende og sådan, men alligevel levede den ikke op til de forventninger jeg havde

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.