Cookie- og Privatlivspolitik

Call Me By Your Name

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en varm og rolig grundstemning. Der er en række scener med seksuelt indhold. I flere scener dyrker hovedkarakteren sex med en pige, der viser bare bryster. I andre scener har han sex med en mand, der bl.a. involverer optakt til oralsex. Der er endvidere et par onani-scener. Sex-scenerne er imidlertid ikke eksplicitte og de seksuelle handlinger indgår i kærlige forhold. Endvidere skildrer filmen en hjertevarm familierelation og fortælletempoet er langsomt og roligt. Derfor vurderes filmen kun at kunne virke grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
01.02.2018
Originaltitel: 
Call Me By Your Name
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio
Billetter

Resumé

Det romantiske drama 'Call Me By Your Name' følger den 17-årige Elio i 1983, og henover sommerferien skal farens praktikant Oliver bo hos familien i Norditalien.

Elio og Oliver udvikler et forhold til hinanden, og det bliver ikke kun en uforglemmelig tid, men en sommer der vil ændre deres liv for altid.

Filmen er baseret på novellen af Andre Aciman, som i øvrigt selv har en lille rolle i filmen. Rollelisten består bl.a. af Armie Hammer, der ellers kan opleves i Free Fire og J. Edgar.

Mere omtale af 'Call Me By Your Name' følger..

 

Relaterede nyheder

Kommentarer

DJN

er lidt træls, at alle homofilm skal omtales som "den nye Brokeback Mountain" i stedet for at blive dømt på egne præmisser.
Man ville aldrig skrive sådan om heteroseksuelle kærlighedsfilm.

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter