Back to Black

11. Apr 2024
Scanbox
Back to Black
Billede
(© Scanbox)
Back to Black plakat
(© Scanbox Entertainment)
Hvor meget glæder du dig til filmen?

Filmen 'Back to Black' er en biopic om sangerinden Amy Winehouse, som vi mistede alt for tidligt kun 27 år gammel i 2011 pga. alkoholforgiftning.

Det er Marisa Abela - bl.a. kendt fra HBO-serien 'Industry' - der indtager rollen som Amy Winehouse i filmen, der ifølge dens annoncering bl.a. vil "...fokusere på Amys ekstraordinære genialitet, kreativitet og ærlighed, der har gennemsyret alt, hvad hun gjorde."

'Back to Black' beskrives endvidere som en film, der følger Amy Winehouse fra 90'erne til den globale tilbedelse af sangerinden, hvor man skal kunne følte, hvad hun følte.

Amy Winehouse vandt flere Grammy-statuetter og er bl.a. kendt for sin unikke stemme og karakteristiske udseende samt ikke mindst store hits som 'Rehab' og 'You Know I'm No Good'.

Instruktørstolen indtages af Sam Taylor-Johnson, der udover at have instrueret en række musikvideoer også tidligere har skildret en musikers liv i filmens verden. Det med Nowhere Boy, hvor en række år i musikeren John Lennons liv blev omsat til film.

Brugernes forventning

5,6

18 brugere