Cookie- og Privatlivspolitik

Bulletproof Monk

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
13.06.2003
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bulletproof Monk
|

I 'Bulletproof Monk' findes der en skriftrulle, The Scroll of the Ultimate, der indeholder de gamle martial arts mestres guddommelige hemmelighed om uovervindelig styrke, evig livskraft og nøglen til endeløs magt.

Vogteren - den udvalgte munk - forsvarer med sit eget liv hemmeligheden. Men hans æra er ved at udrinde og tiden er inde til at overdrage kaldet.

Munkens søgen fører ham til USA. I storbyghettoen konfronterer skæbnen ham med den mest usandsynlige kandidat: en streetsmart, fanden-i-voldsk lommetyv og småsvindler.

Sammen må den disciplinerede, kamphærdede munk og den rebelske gadeknægt danne et kniv-, sværd-, pile-, spyd-, hugge-, stikke-, bombe og skudsikkert skjold omkring skriftrullen.

Vogteren i 'Bulletproof Monk' spilles af Yun-Fat Chow (Shanghai) og den unge lærling af Seann William Scott (Balls Out).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

i en underholdende film, af svingende karakter. Eventyret er fint - men personerne mangler lidt for at man tror på dem. Men smæk for skillingen, det får man.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.