Cookie- og Privatlivspolitik

Brokeback Mountain (2005)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Brokeback Mountain
|

To unge mænd, ranch-arbejderen Ennis del Mars og rodeo-cowboyen Jack Twist, mødes i de storslåede græsbeklædte bjerge i Wyoming i sommeren 1963.

De knytter et usædvanligt stærkt og intenst livslangt bånd imellem sig - et kærlighedsbånd, der fører skiftevis problemer, glæder og tragedier med sig…

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (79 votes)
5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Den kan godt ses, ikke mindst fordi Heath Ledger spiller fantastisk. Men ikke en favorit. Det er meget snak som fylder den ud, og man føler at instruktøren ikke rigtig har nogle ideer.

Mads

Afgjort blandt de bedste film indenfor genren. Eminent skuespil der på alle måder rammer plet ift. emnet. Brokeback Mountain er et visuelt bevis på, hvor stærk kærligheden er.

Nikolaj

Brokeback Mountain er en gennemarbejdet film som stråler med dens flotte skuespil og svære tema. Man føler sig fanget hele vejen igennem, og den bliver aldrig hverken for lang eller for romatisk/kvalmende!

Wayne

Og flot udført, uden at blive for sentimentalt - en umulig kærlighed i datidens samfund. Trist at Ledger skulle forlade os så tidligt, han mindede på mange måder om Marlon Brando.

Maria

Fantastisk skuespil, især af Heath Ledger. Selvom den til tider måske kan føles lidt langtrukken, så elsker jeg filmens tema og så er den bare så smukt optaget!

Lars Michael

En fantastisk film,den er smukt flot, man bliver helt rørt af filmen Fordi at det ikke var helt normal dengang...den holder hele vejen.

Nicoline

Brokeback Mountain er en rigtig smuk og rørende fortælling om forbudt kærlighed .. Jake Gyllenhaal og Heath Ledger (R.I.P) spiller med fantastisk overbevisning i denne storslåede film som virkelig rørte mit hjerte. <3

Jeff

Ledger should have won an Oscar for his performance here. It is incredibly powerful and moving and all whilst playing a quiet character. Fantastic performance and a great movie.

S. Rico

Fabelagtig spil fra Heath Ledger og en meget smuk fortælling.
Der var meget hype omkring filmen, da den kom frem, men den kan bestemt også tåles at blive set efterfølgende.

simon

En rigtig god filmet og flot film
og de to hovderoller spiller fantastisk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.