Cookie- og Privatlivspolitik

Bridget Jones - På randen af fornuft

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
19.11.2004
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bridget Jones – The Edge Of Reason
|

I 'Bridget Jones - På randen af fornuft' er Bridget Jones er ikke single mere.Den nogle-og-tredive-årige, usikre, selvanalyserende, karriereorienterede, kalorietællende Bridget har endelig vundet i kærlighedens store lotteri. I seks uger (og 71 ekstatiske hyrdetimer) har hun været kæreste med den absolut fejlfrie advokat Mark Darcy, og intet kan spolere den lykke.

Det skulle da lige være, at Bridget begynder at spekulere over, hvor forholdet er på vej hen. Det fører nemlig til fantasier om både, at Mark vil stille ’det store spørgsmål’, og at Mark har en affære med sin nye, unge, tjekkede kollega Rebecca (med ben helt her op til!).

Et sted imellem disse to yderpunkter finder man en invitation til advokatsamfundets gallamiddag, en skiferie til Østrig, en kærlighedserklæring på åben gade, en mistanke om, at hun er blevet gravid, endnu et af mors forfærdelige selskaber og nye ydmygende opgaver for Bridget som tv-reporter.Med andre ord: Bridget er tilbage, som vi kender hende!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicoline

Jeg elsker simpelthen Bridget Jones, både 1'eren og 2'eren er helt fantastiske. Renée Zellweger spiller suverænt og man er underholdt hele filmen igennem. I 1'eren hvor lille buttede Bridget dukker op i et lille bunny-kostume og Mark Darcys episke juletrøje og her i 2'eren hvor Bridget tager svampe og kommer i fængsel. Og Hugh Grant som bare spiller et uopretteligt dumt svin i begge film. Ej men det er simpelthen nogle af mine absolut yndlingsfilm ! Hvis I endnu ikke har fået set dem, så gør jer selv en tjeneste og få det gjort. Filmene er efterhånden nogle år gamle men som man siger; they never go out of style. Jeg vil også nævne at det, efter min mening, er Renée Zellwegers bedste præstation nogensinde.

Wayne

til en fuser. Og så skal hun jo lige starte forfra, for det er jo ikke ham der er den rigtige.

Miss Jones er lige så forvirret og sjov - desværre er historien ikke så god som i den første.

S. Rico

Jeg elsker Renée Zellweger, men jeg synes ikke, at ”På randen af fornuft” er en værdig opfølger til den første film. Humoren er ikke særlig sjov, og historien kedelig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.