Cookie- og Privatlivspolitik

Breeder

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dyster, angst- og konfliktfyldt grundstemning. Den indeholder mange ubehagelige og voldsomme scener, hvor mennesker mishandles og tortureres, samt flere scener med sadistisk seksuelt indhold. Det vurderes, at den kan virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
31.10.2020
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Breeder
|

Den danske gyserfilm 'Breeder' handler om den Mia, en ung rytter, der er gift med Thomas. Thomas er involveret i helsekostfirmaet Ruben Rejuvenation, som er skruppeløs i jagten efter foryngelsen.

Mia finder ud af at firmaets direktør, den ambitiøse Ruben, kidnapper kvinder på brutal vis.

På jagt efter sandheden bliver Mia selv indfanget i Rubens skumle, underjordiske faciliteter, som får Mia til at indse, at situationen er mere kompleks, end hun troede.

Filmen er instrueret af Jens Dahl, der tidligere har skrevet Pusher i samarbejde med Nicolas Winding Refn samt instrueret filmen 3 Ting. Filmen er skrevet af Sissel Dalsgaard Thomsen, der før hovedsagligt har været kendt for kortfilm. 

Sara Hjort Ditlevsen, der bl.a. er kendt for Undskyld jeg forstyrrer, spiller hovedrollen Mia. (copyright:kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
3.7
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmland P1

    "Forfatter Sissel Dalsgaard Thomsen og instruktør Jens Dahl holder sig velsignet lidt tilbage med deres 'Breeder'. Den VIL faktisk gyse, altså for alvor, og den insisterer på at bore sig vej ind i din underbevidsthed. Og at blive der." (Per Juul Carlsen)

  • Politiken

    "Jens Dahls film sætter sig i kroppen, og man kan ikke undgå at reagere fysisk, når man ser den." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det var noget af en blandet fornøjelse af se denne film. Den starter ret godt, og der lægges op til et spændende og interessant plot om udvikling af en foryngelseskur baseret på ikke helt lovlige eksperimenter.

Men så er det som om, at man bliver ligeglad med historiefortællingen og bare gerne vil vise en masse vold. Det er såmænd underholdende nok, men det giver ikke rigtig mening. Skuespillet fra den mandlige bøddel er desuden tåkrummende. Når den karakter, der skal være skræmmende, bare bliver ufrivillig komisk, så forsvinder al spænding ud af filmen. Det er dog stadig interessant at se et dansk take på body horror genren.

Nichlas

Jeg synes virkelig det er en B-film.
Skuespillet er meget kunstigt og alting sker så hurtigt, så der bygges ikke nogen spænding op.
Jeg må siger at jeg er dybt skuffet.

Karenuser/447892

En psykologisk thriller med ægte gys og en velskrevet historie. En film man bør se!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.